Oglasila se maja marinković nakon janjuševog ulaska u zadrugu- slijedi haos: otkrila šta je radio, crno mu se piše

Maja Marinković nije željela da je Marko Janjušević Janjuš još više omalovažava i govori kako njih dvoje nisu zajedno, i kako mu je najbitnija sada već bivša supruga Ena, te je objavila njihovu prepisku.

Neposredno pred ulazak u “Zadrugu 4” Janjuš je izjavio da je Maja njegova greška, a sada se ona oglasila i priznala da ju je pogodilo što se dovodi u pitanje da su modrice nastale nakon njihove svađe.

“Ako sam ja njegova greška, onda je on jako često griješio javno, dok je bio oženjen samo javno je tri puta napravio grešku, to mi je smiješna prica, samo sam ja neko ko je to javno priznao. Prijatila sam ulazak, zaparalo mi je uši to sto se moje modrice dovode u pitanje, jako je ružno dovoditi to u pitanje, i govoriti da su modrice od operacije nosa, a modrice su po tijelu, ja još nisam čula da su nekom od operacije nosa izašle modrice po tijelu, možda sam ja fenomen. Strašno”, rekla je Maja i dodala:

“Takođe mi je jako ružno sto se sve slomilo preko mojih leđa, ispada sam sam ja nesto uništila, a on je to odavno uradio, samo sada pokušava da se pere iz cijele price i lažno se kaje, a do prije samo 10 dana je bio sa mnom. Čovjek koji se pokaje ne pravi svaki put istu grešku”, kaže Marinkovićeva.

Maja je priznala i da je finansirala Janjuša, ali i da ju je on ucjenjivao, a zbog ljubomore je čak i fizički nasrnuo na nju.

Marinkovićeva je takođe otkrila i zbog čega je sve trpila.

“Trpila sam sve to zato što sam ga iskreno voljela, a on je to koristio. Zato ga nisam ni prijavila, jer kada smo imali te burne svađe i sve sto ide uz to, on bi se izvinjavao”, otkrila je Maja.

Balasevizam/Kurir

Leave a Reply