Janjuš pretukao maju, pa spremio osvetu – evo šta će joj uraditi, zbog toga je ušao u rijaliti: nije svjesna šta je čeka, procurile informacije

Starleta Maja Marinković nakon turbulentne veze sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, šokirala je javnost kada je ispričala i da ju je on snimao tokom inti.mnih odnosa, ali i ucjenjivao.

“On me je bez blama snimao tokom intimnih odnosa, da ja to ne znam. Kasnije me je tim snimcima ucjenjivao. Kada sam shvatila šta je uradio i da te snimke šalje drugovima, a javno priča da on i ja nismo u vezi, odlučila sam da ga ostavim, ali da mu prije toga vratim istom merom. Bili smo u mom stanu, imali smo odnose i poslije akcije sam ja upalila kameru i snimala ga u gaćama. Htela sam tim snimkom da dokažem da smo dugo u vezi, ali i da mu pokažem da ne može time da me ucjenjuje. Pogubio se, odmah je počeo da briše moje snimke”, rekla je ona za Informer.

Sada je Janjuš navodno neposredno pred odlazak u “Zadrugu” sve snimke ostavio drugu, a velika je vjerovatnoća da će oni navodno ugledati svjetlost dana.

“Marko je razmislio o svemu pred ulazak u rijaliti. Bijesan je na Maju i ostalo je da razmisli koji je sljedeći potez koji će povući. Sve njihove inti,mne snimke je prebacio prijatelju, ostao je još da vide kada i da li će da ih objave. Zaista je ljut i ne treba da iznenadi ukoliko uskoro sve objelodani. Sa ženom se rastao, Maja ga je raskrinkala, više nema šta da izgubi”, otkriva izvor.

Balasevizam/Kurir

Leave a Reply