Majinom vjereniku dali telefon, “Gotovo je” : uspio je izgovoriti samo ovu rečenicu – kad maja čuje neće joj biti dobro

Maja Marković je sinoć javno u emisiji tražila razgovor sa svojim vjerenikom, Jovicom Putnikovićem, jer kako je rekla nije ravnodušna prema Alenu Hadrovću, te da joj prija njegovo društvo.

Međutim, Jovica je nkon užasne saobraćajne nesreće više puta operisan, te je i dalje u bolnici sav u gipsu, a kako saznaje portal Srbija Danas, sinoć mu je operisana ruka, a pre nekoliko dana i kičma.

Pomenuti portal je kontaktirao Jelenu Krunić, najbolju prijateljicu Putnikovića, te je ona besna otkrila da se lično čula sa bivšim zadrugarom, i da mu je rekla sve o Majinom i Alenovom odnosu, budući da on ništa nije znao, jer nije mogao da prati u teškom stanju “Zadrugu”:

– On ne može da drži telefon, sestre njegove su mu stavile na grudi ja sam mu pričala i on je odgovarao. Jedva priča, na trodonima je (lijekovi protv bolova). Maloprije sam se čula sa njim. On ništa nije znao, sve sam mu rekla. Operisali su mu kičmu prije nekoliko dana, sinoć ruku (plač), bori se bukvalno sa životom, na sve ovo smradulja uradi ovo. Mamu joj j*bem smrdljivu. Rekao m je: “Ja se ovdje sa životom rastavljam, a ona tako tamo…” Nije ništa znao. Nije znao. Cijelo jutro plačem – rekla je Jelena, pa dodala:

– Niko mu ništa nije javio. Rekao je da ga je izgubila totalno. Znam koliko ju je volio, koliko ju je izvukao iz g*vana. Doveo je iz Kovina da živi u centru grada, bre, zube joj uradio, s*se joj stavio, obukao je za 5 ili 3 hiljade eura. Dečko ne zna gdje se nalazi, Znaš kako priča, pod trodonima. Gotovo je, izgubila ga je, rekao je: “Ona je mene izgubila”. Jer se ovo dešava dugo, ne samo juče, to traje. Neće da se oglašava i da joj se javi na poziv. J*bem li joj mamu, ti ćeš da budeš pehvačica, bićeš ti moj k*rac ćeš biti pjevačica. – rekla je Krunićka za Srbija Danas.

U međuvremenu, , tokom večeri prije početka emisije “Nominacije” Alen Hadrović popričao je Majom Marković, za koju je tokom dana izjavio da bi volio da ima brak i decu sa njom.

– Šta je problem? – upitao je Alen.

– Ništa, ti se igraš toplog hladnog – poručila je Markovićeva.

– Pa to se ti tako igraš, tako si rekao danas – odbrusio je Alen.

– Pa ja sam te pitao šta si rekla, ti nisi htjela da pričaš, kao hladna si! – poručio je Hadrović.

–Nisam htjela da pričam sa tobom, jer sam se iznervirala – izjavila je Maja.

– Zagrli me – poručio je Alen.

– Koliko si jadan! Vruće mi je, ne mogu da se grlim – pravdala se Maja, dok ju je Alen ljubi po vratu.

– Nervira me to toplo – hladno igra, ja tebe razumijem, samo želim da znam na čemu sam, mnogo si bila čudna u izlaganju. Nisam čuo šta si rekla, pa kada sam te pitao, ti si me iskulirala, a ja sam se iznervirao, jer sam ono rekao. Ja kažem za sebe, to sam mislio što sam rekao Ivani, ali htiio sam da kažem da vidim sebe u budućnosti sa njom – poručio je Hadrović.

Novi.ba/SD

Leave a Reply