Nenad Periš objavio dirljivu poruku na Facebooku

Dvadesetsedmogodišnji Splićanin Matej Periš nestao u noći s 30. na 31. decembra prošle godine u Beogradu i od tada mu se gubi svaki trag.

Matej je oko 2 sata poslije ponoći, u noći 30./31. decembar, izašao iz kluba u kojem se nalazio s prijateljima i krenuo trčati ulicama grada koji ne poznaje.

Zna se da je u jednom trenutku došao i do restorana Savanova, koji je od kluba Gotik, u kojem su se nalazili, udaljen manje od kilometra.

Opsežna potraga pokrenuta je nakon što su nestanak prijavili njegovi prijatelji i od tada neprekidno traje, prenosi portal.

Njegov otac, Nenad Periš sve vrijeme proveo je u Beogradu tragajući za sinom. No, prije nekoliko dana vratio se u Split. Ali od potrage za sinom nije odustao.

Koliko mu je zapravo teško pokazuje njegova posljednja objava na Facebooku.

Nenad je objavio pjesmu Olivera Dragojevića ‘Trag u beskraju’ uz poruku: ‘Sve bi da da si tu’.

“Teško, teško, teško”, “Još nikakve vijesti?”, “Bože pomozi mu i daj mu snage da izdrži”, “Vjera nikada ne umire, dragi moj prijatelju. Toliko je dobrih ljudi uz tebe i obitelj, i samo hrabro s nadom i vjerom”, samo su neki od komentara podrške.

Podsjetimo, sinoć je u rijeci Savi u beogradskom naselju Umka pronađen muški leš u fazi raspadanja.

Tijelo je pronađemo zakačeno za splav. Za sada se, kako javljaju srbijanski mediji, ne može odrediti starost tijela niti utvrditi identitet.

Tijelo je izvučeno iz rijeke, a beogradska policija se još nije oglasila.

Leave a Reply