Nastao muk u emisiji, poginuo otac zadrugarke, isplivali detalji: ovako priča o njegovoj smrti, nije dobro

Dok su svi ostali zadrugari odmarali, par zadrugarki se bacilo na kućne poslove.

Dok je Rada Vasić bila u pušioni, pridružila joj se Andrea Anđelković Rea, koja joj se otvorila i ispričala joj sve što je muči u rijalitiju. Požalila se i na drugaricu Ivanu Marinković.

– Ja sam se s*ebala ovde, ja ne moram da imam mušku osobu pored sebe, meni treba samo oslonac – rekla je Rea.

– Ma, ja tebe znam, osećam da ti treba muškarac – rekla je Rada.

– Ma meni samo treba neko pred kim mogu da se isplačem, ko će da me sasluša i to. Ranije mi je to bila Anabela, i potonula sam kada je ona otišla, nisam imala a kim da se družim, pala sam psihički. Navikla sam da imam prijatelja, i ja patim od toga da budem sama. Ili mama, ili neko, od kada mi je tata poginuo, prešla sam na neke lijekove za spavanje – rekla je Rea.

– Od momenta kada mi se to desilo, ja ne mogu sama, gubim se, ponašam se kako ne treba, cijela moja percepcija i ponašanje je loše. Dolazi mi Ivana Šašić i napada me da se meni sviđa Toma. Rekla mi je i da će Nadežda da me raščerupa. Ja ovdje nisam došla da crtam srca, rekla sam kakva je situacija – dodala je Rea.

– Ovde niko ništa ne priznaje, samo si ti priznala – dodala je Rada.

– Previše sam vezana za svoje, zato mi se sve ovo loše ovdje i dešava. Ja se svađam sa svojima, ali se sve sredi poslije. Ubija me što sam sama, u glavi mi je haos, vidim da mi se smiju. Ivana, za koju sam mislila da mi je prijateljica mi je svašta rekla. U fazonu da mi se svaki petak dopada neko novi, kada krenu nominacije, pa kao da se izdignem – rekla je Rea.

Balasevizam/Kurir

Leave a Reply