BUCKA VIŠE NIJE BUCKA, SADA JE VRHUNSKA RIBETINA! Smršala je 40 kilograma, pa sad objavila FOTKU TIJELA, izgleda BRUTALNO DOBRO!

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Slađana Đorđević Bucka pojavila se prij nekoliko mjeseci u javnosti sa nevjerovatnih 40 kilograma manje.

Tada su svi pomislili da je i ona, kao i neke njene kolege uradila operaciju, ali to ipak nije tako. Kako i sama kaže nikada ne bi otišla pod nož jer smatra da može smršati prirodnim putem.

3324604-605020-vagatezinadebljinagojaznostkilogrami-edit-ff

– Teretana i treninzi su zadnjih nekoliko godina kod mene neizostavni deo, evo nekoliko meseci sada koliko pripremam nove pesme i oko snimanja malo sam utanjila sa treninzima. Samo kažem sebi da mi nedostaju treninzi i taj osećaj da me bole mišići – rekla je ona nedavno.

Pjevačica kaže da su i neke koleginice sa estradne scene kao i ona smršale prirodnim putem, a otkriva zbog čega ona nikada ne bi otišla na opreaciju, piše Blic.

– Ne moraš da ideš pod nož da bi izgledao lepo, i ja sam išla tim prirodnim putem, teretana, ishrana i sve se može – kazala je ona.

Leave a Reply