SUTRA TAČNO U 6:37 SATI STIŽE DOGAĐAJ KOJI DONOSI ČUDA: Sve ono na šta ste čekali godinama će početi da se ostvaruje, a posebno za ova 3 ZNAKA

Mlad Mjesec u Blizancima očekuje nas sutra tačno u 6:37 časova i imaće veliki uticaj na sve horoskopske znakove, jer će usloviti promjene koje će biti vidljive na jesen ove godine.

Svi oni koji osjećaju da su “zapeli” ili da ne vide izlaz iz trenutne životne situacije, treba da znaju da je ovaj astrološki period momenat koji će to da promijeni.

Mlad Mjesec u Blizancima donosi novi početak i naznaku životnog ciklusa u kojem treba da započnemo nešto potpuno novo. Ukoliko ste recimo čekali rasplet u vezi sa poslom, u narednom periodu do jeseni imate šansu da dobijete novu mogućnost.

Svi oni koji su željni poslovnih promjena treba da znaju da one stižu i planove koje sada budemo pravili biće vidljivi na jesen 2023. godine.

Mlad mjesec u Blizancima nosi energiju koja je dinamična, brza i razigrana. Ovaj aspekt može doneti osvježenje i novu perspektivu, posebno u oblasti komunikacije, učenja i razmišljanja. Blizanci su znak koji voli promjene i raznolikost, pa se ovo može odraziti na način na koji izražavate sebe i komunicirate s drugima tokom ovog perioda.

Ovaj mlad Mjesec također može podstaći mentalnu stimulaciju i radoznalost. Možda ćete osjetiti veću potrebu da istražujete nove ideje, učite i razmijenjujete informacije s drugima. To može biti dobro vrijeme za započinjanje novih projekata, upisivanje na kurseve ili pronalaženje načina da proširite svoje znanje i vještine.

Mlad Mjesec u Blizancima snažno će uticati na sve znakove, a ponajviše na Blizance, Vage i Vodolije.

VAGA

Mlad Mjesec u devetom polju je odličan za sve one Vage koje studiraju ili treba dodatno da se obrazuju. Isto tako, u ovom periodu možete da isplanirate putovanje koje može da vam promijeni pogled na svijet.

BLIZANCI

Ovaj astrološki aspekt donosi vam ličnu tranformaciju. Odluke koje budete donosili sada imaće uticaj na budućnost. Vrijeme je da započnete nešto novo ili donesete odluku koja može da vam promijeni život.

VODOLIJA

Mlad Mjesec u petom polju donosi vam sudbinski susret. Isto tako ako ste u braku ili dužoj vezi, možete da radite na proširenju porodice. Ovaj astro period treba da iskoristite kako biste ostvarili nova poznanstva ili postali otvoreniji za ljude.

Leave a Reply