“TI SI BRUKA ZA OVU TELEVIZIJU!” Osvanuo snimak Ane i Bulića – Vrišti joj od smijeha u facu, dok ona pjeni od bijesa!

Odnos drugoplasirane učesnice “Zadruge 6” Ane Ćurčić i Dragana Ace Bulića, već mjesecima intrigira javnost.

Iako su oboje nekoliko puta isticali da je njihov odnos strogo prijateljski, činjenica je da među njima vlada ogromna ljubav i uzajamno poštovanje, a od svih ljudi iz Ćurčićkinog okruženja, upravo je biznismen uvijek među prvima kada je riječ o pomoći i podršci.

Ana je sinoć gostovala u emisiji “Narod pita” gdje se žestoko sukobila sa Ivanom Marinkovićem.

Njihov sukob datira još iz Bijele kuće, a vrijeđanje, psovanje, pa čak i fizički nasrtaji nastavili su se i tokom prethodne noći u šimanovačkom studiju. Ana je u emisiju došla upravo u pratnji Ace Bulića i njegovog obezbjeđenja, a sada je društvenim mrežama počeo da se širi snimak na kojem se vidi Acina reakcija dok njegova bivša ljubav i sadašnja prijateljica pjeni od bijesa na Marinkovića.

Naime, dok se Ana žestoko raspravljala sa Ivanom, Aca je prvo stajao po strani, zatim joj je prišao i pokušao da je smiri, ali je umjesto toga počeo da se smije…

– Ti si bruka za ovu televiziju i emisiju! Šta brukaš ovu televiziju?! – vikala je Ana na Marinkovića.

– Ti piješ lijekove ej – nastavljao je on, dok Bulić ništa nije govorio, ali se na snimku jasno vidi da se smije dok čuči pored Ane.

ana ćurčić, aca bulić, ivan marinković

Ljubav Ane Ćurčić i Ace Bulića

Kako smo već pisali, Ana i Aca se znaju još iz srednjoškolskih dana, a iako su ih životne okolnosti razdvojile, oboje ističu da su jedno drugom najveće životne ljubavi. Njihov odnos dodatno je ojačala tragedija koja im se nažalost dogodila kada im je umrlo dijete nekoliko dana nakon porođaja. Ćurčićeva nije krila koliko je ovo bolna tema za nju, a čak su u nekoliko navrata istakli kako sumnjaju da im je kćerka zapravo živa.

Odnos Zvezdana Slavnića i Bulića

Iako su jako dobri prijatelji, bivši nevjenčani suprug Ane Ćurčić, Zvezdan Slavnić nikada nije krio netrpeljivost prema Buliću. Tokom njihovog učešća u “Zadruzi 6” otkriveni su razni detalji Anine i Zvezdanove veze, a kako je sama priznala, upravo joj je Aca bio najveća podrška u teškim trenucima koje je proživljavala zbog Slavnićevim sklonostima kriminalnim radnjama.

Leave a Reply