ALEKSANDRA DIO NOVCA DALA CARU: Nikolićeva već ostala bez dijela nagrade, a tek da vidite skupocjeni poklon koji mu je namijenila!

Aleksandra Nikolić je odlukom naroda odnijela pobjedu u “Zadruzi 6” i osvojila nagradu od 50.000 eura, a iako je očekivala visok plasman, kaže da se pobjedi nije nadala.

Aleks je pobjednica sa čak 36% glasova publike, a kada je saznala da je upravo ona pobjednica, nije krila sreću i suze radosnice.

Nakon završenog rijalitija, i informacije da “Zadruge” više neće biti, za mnoge od učesnika rijalitija se postavlja pitanje šta dalje? Izvor blizak pobjednici, otkriva za “Super TV” da je Aleksandri najbitnije da je uspjela da obezbijedi sebe i porodicu. Čitav život sve što radi je, kako kaže izvor, da bi imala krov nad glavom i kako novčano ne bi patila.

– Mnogi osuđuju Aleksandru zbog ružne prošlosti, ali ona je to vidjela kao jedino rješenje u tom momentu. Teško je kada ste prepušteni samom sebi i kada ni od čega treba da stvorite nešto – kaže izvor koji u razgovoru za “Super TV” otkriva da se bivša zadrugarka odlučila na otvaranje salona za negu ljepote.

– Aleksandra je na tu ideju došla još dok je bila u rijalitiju, ali nije željela da podijeli sa ostalima jer nije znala da li će ona biti ta koja će kući odnijeti ček sa 50.000 eura. Nakon pobjede, prelomila je i rekla najbližima u šta će uložiti novac. Samim tim, ne želi više da bude dio javnosti, hoće da se skrasi, što je jednim dijelom i ostvarila kada je Filipu rekla “da”.

Kako izvor dalje navodi, Nikolićeva je odlučila da dio novca od nagrade da svom vjereniku Filipu Caru.

– Aleksandra je svjesna da Filip nije mnogo para zaradio u “Zadruzi” i zato je odlučila da mu jedan dio pokloni. Nakon vjeridbe, smatra ga članom porodice i mišljenja je da ako će obezbjediti porodicu i dati im dio nagrade, onda treba isto da uradi i kada je njen vjerenik u pitanju – priča izvor i dodaje:

– Prijateljice su joj rekle da to ne radi jer se sa Filipom nikad ne zna. Dale su joj do znanja da je Filip ženskaroš i da može da se desi da odustane od ženidbe, te da se raziđu. Tada će uslijediti kajanje što je došla na ideju da nagradu troši na njega. Aleksandra je sada sigurna u svog partnera i u planove za njihovu budućnost o kojima su pričali prije nego što su izašli.

Mladi par sada ima bezbroj zajedničkih planova, a jedan od njih je i kupovina “bijesnog” automobila.

– Aleks i Filip su još u “Zadruzi” planirali da uzmu zajednički auto. Sada kada je Aleksandra odnijela pobedu, te planove mogu i da realizuju. Filipa je malo sramota što neće novčano učestvovati u tome koliko i njegova vjerenica – govori izvor.

Leave a Reply