25. OKTOBRA NASTAJE MLAD MJESEC I POMRČINA SUNCA U ŠKORPIONU: Evo šta vas čeka

Pomrčina Sunca u vrijeme mladog Mjeseca je blagi uvod u energije sezone pomrčine.

Ona otvara vrata i može formirati nove energetske putove. Svi napori koje poduzmete pod ovom pomrčinom da proširite svoje srce i uskladite svoje vrijednosti bit će utrostručeni pod ovom energijom, stoga, iskoristite priliku!

U ovoj posljednjoj sezoni pomrčina u 2022. imamo dvije pomrčine, pomrčinu Sunca za vrijeme mladog Mjeseca 25.10. i potpunu pomrčinu Krvavog Mjeseca 8.11.. Ove pomrčine povezane su s pomrčinama koje smo imali u travnju/aprilu i svibnju/maju. Možda ćemo primijetiti da se neke teme vraćaju iz tog vremena.

Sezona pomrčina uvijek je vrlo transformativno vrijeme. One imaju svoj vrhunac, ali njihova je energija toliko snažna da ih obično osjećamo mjesec dana prije i mjesec dana poslije. Možete o njima razmišljati kao o portalima koji vas brzo vode do sljedećeg poglavlja evolucije vaše duše. Na ovom brzom putu, skloni smo podvrgnuti se naglim promjenama koje mogu promijeniti život.

Energiju djelomične pomrčine Sunca pomalo je teško odvojiti od pomrčine Krvavog Mjeseca. Krvavi Mjesec daleko je intenzivniji i mogao bi ugušiti neke od mekših energija koje donosi ova pomrčina Sunca.

Padajući u znak Škorpiona, pomrčina Sunca u vrijeme mladog Mjeseca je blagi uvod u energije Sezone pomrčine. Pomrčina Sunca u vrijeme mladog Mjeseca je portal novih početaka. Ona otvara vrata i može formirati nove energetske putove. Njena energija je svježa i može nas podsjetiti na ono što je naša duša došla ovdje postići.

Pod pomrčinom Sunca u vrijeme mladog Mjeseca, možemo se početi osjećati nadahnuto, možda ćemo željeti posaditi novo sjeme i započeti novo poglavlje u našim životima.

Kako ova pomrčina Sunca pada u znak Škorpiona, mogli bismo se naći kako se povezujemo s višom razinom naše duše, razumijemo sebe na dubljoj razini i ljuštimo neke slojeve kako bismo stvarno otkrili novu istinu.

Venera, planet ljubavi i ljepote, vrlo je aktivna pod ovom pomrčinom Sunca, šaljući skladne vibracije u kozmičko nebo.

Uz vrlo aktivnu Veneru u ovom trenutku, možemo koristiti ovu energiju pomrčine Sunca da proširimo svoja srca, dajemo i primamo ljubav u našim životima i da razmislimo o tome što zaista cijenimo. Možda će nam biti lakše voljeti, lakše davati ili se lakše usredotočiti na ono što nam je uistinu važno.

Pod ovom energijom, možda čak dobijemo jasnoću koja je potrebna da bismo lakše prebrodili sve izazove u našim odnosima. Možemo odlučiti da naše srce više ne želi biti uključeno u određenu dinamiku ili možemo otkriti da je naše srce spremno otvoriti se i krenuti u to sljedeće poglavlje.

Pomrčina Sunca također bi nas mogla navesti na razmišljanje o tome koliko su važne naše veze s drugima. Svi napori koje poduzmete pod ovom pomrčinom da proširite svoje srce, razvijete svoju zajednicu i uskladite svoje vrijednosti bit će utrostručeni pod ovom energijom, stoga, iskoristite priliku!

Vrijedno je napomenuti da iako apsolutno možete postaviti namjere na dan mladog Mjeseca, općenito ne trebamo uložiti puno truda da to učinimo.

Pomrčine nose svoju vlastitu snagu koja nam pomaže stvoriti, pokrenuti i premjestiti nas kamo god trebamo, tako da možemo iskoristiti ovu priliku da se opustimo, prepustimo se toku i vjerujemo u sve što nam Svemir treba donijeti.

Ponekad do najsnažnijih promjena može doći kada prvi put prihvatimo stvari kakve jesu. Ovo prihvaćanje potom može roditi nove ideje, novu inspiraciju i nove načine postojanja.

Nakon ove pomrčine Sunca za vrijeme mladog Mjeseca, nastavit ćemo se probijati kroz portal pomrčine dok ne stignemo do pomrčine Krvavog mjeseca.

Pomrčina Krvavog Mjeseca može donijeti transformativne završetke. Ostanite otvoreni za ono što dolazi i iskoristite ovo vrijeme da napunite, zaštitite i nahranite svoje tijelo, um i dušu. Usmjerite svoju pozornost na blagost, ljubav i dobrotu.

Leave a Reply