NIKOLA I BOJANA ČEKAJU TREĆE DIJETE: Dvostruka radost u porodici Rokvić!

Bojana Barović trudna treći put.

Nakon što su Marko i Sara Rokvić objavili da čekaju drugo dijete stigla je još jedna radosna vijest za porodicu legendarnog pjevača. Naime, Nikola Rokvić i Bojana Barović uskoro će poželjeti dobrodošlicu svom trećem djetetu, saznaje Republika!

Bojana i Nikola već imaju šestogodišnju kćerku Leonu i trogodišnjeg sina Simeona, a još uvijek nije poznato da li u porodicu stiže ćerka ili sin.

Nikola i Bojana su se upoznali u rijalitiju “Survivor“.  Iako su na početku veze imali različita iskušenja, kada su morali da održavaju ljubav na daljinu, već celu deceniju oni se vole istim intezitetom. Bojana i Nikola često ističi da su zahvalni što su pronašli jedno drugo i na tome što imaju zdravu porodicu.

“Svako jutro kad se probudimo zahvalimo Bogu što smo zdravi, to je u ovo vrijeme dovoljno. Nikola je veoma posvećen vjeri, a i ja pored njega, oboma nam je ona vrlo važna sad kad imamo porodicu. Ona je stub i institucija, neizostavni dio srpske porodice. Bitno nam je da u tom pravcu usmjerimo i djecu jer to daje stabilnost. Ubijeđena sam da je čovjeku bez vjere, posebno u ovako teškim i izazovnim vremenima kao što je ovo današnje, izuzetno teško. Nama je pomogla da se sačuvamo“, ispričala je Bojana nedavno za “Gloriju“,a Nikola se nadovezao da je to za njega osnova.

“Svakog dana i svakog trenutka shvatam koliko je bitno da u životu budemo zahvalni na svemu onome što imamo: na zdravoj porodici, djeci, dobrom poslu, jer sve to može da se promijeni ili nestane. Trudim se da živim po hrišćanskim načelima, da budem što bolji, ali i da kao javna ličnost koja ima mogućnost da utiče na ljude to iskoristim u plemenite svrhe“, rekao je pjevač koji je otkrio jednu zanimljivost koja spaja njega i suprugu.

Leave a Reply