MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: Rak treba da se čuva pozajmica, a ovaj znak očekuju DRASTIČNE PROMJENE, jeste li to vi?

Pročitajte horoskop za oktobar i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

OVAN

Posao

Mjesečni horoskop za oktobar 2022. godine kaže da je povoljan trenutak za poslovne sastanke i potpisivanje važnih dokumenata. Vaša upornost i samopouzdanje mogu da izazovu određene probleme, ali ništa sa čim nećete moći da se izborite. U drugoj polovini mjeseca očekujte poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav

Ako ste u ljubavnoj vezi, trebalo bi da se manje bavite kontrolisanjem partnera. Trebalo da slušate njegove procene i zajedno donosite odluke i delate. Tako ste najjači. Slobodni bi mogli da uđu u novu romansu. Lijepo ćete se zabaviti, ali ova veza nema budućnost.

Zdravlje

Čuvajte se prehlada i sezonskih, virusnih infekcija. Narušen vam je imunitet i podložni ste da se lako razbolite.

BIK

Posao

Za Bika, oktobar je mjesec promjena. Kako ste znak koji nikako ne voli “iskakanje” iz rutine, prva polovina mjeseca će vam biti posebno naporna, ali i ispešna.

U drugoj polovini vas očekuje finansijski dobitak. Pazite kako raspoređujerte novac.

Ljubav

Ovog mjeseca mirujete kad je ljubav u pitanju. Sabirate se, vagate odnose, puštate da vam se slegnu osjećanja i donesete najbolju odluku. Nekome ste nevjerovatno privlačni, ali se plaši da napravi prvi korak.

Zdravlje

Melahnolični ste, neki privatni problemi su ostavili trag na vašoj psihi. Pomoći će ako se “bacite” na sređivanje doma.

BLIZANCI

Posao

Blizanci bi trebalo da pokažu svoje umeće i veštinu, prepuni su energije i ideja i sad je pravi trenutak da se nametnete u kolektivu. Kolegama smetate, pričaće vam iza leđa, ali ne treba da se obazirete na tračeve. Ovo je mesec kada imate sjajne šanse da uspete. Očekujte troškove.

Ljubav

Oktobar za Blizance će biti sudbonosan i možda ćete konačno upoznati svoju srodnu dušu. Međutim, oženjeni i Blizanci koji su u ozbiljnim vezama bi mogli da naiđu na nerazumevanje partnera i uđu u rasprave zbog ljubomore.

Zdravlje

Iskoristite nalet energije i počnite, ako već niste, da se bavite sportom. Uz korigovanu ishranu možete da očekujete za koji mesec da imate figuru iz snova.

RAK

Posao

Okrobar neće niti baš najbolji mjesec za Rakove. Na poslu su moguće promjene, a koje pripadnici ovog znaka neće najbolje prihvatiti niti ispratiti. U drugoj polovini mjeseca vam se savjetuje da unapredite znanja i veštine, ne smete da kaskate za drugima. Ne pozajmljujte novac.

Ljubav

Šro se ljubavi tiče, tu je situacija daleko bolja. Slobodni Rakovi bi mogli da upoznaju svoju srodnu dušu. Pratite svoja osjećanja, neće vas izneveriti.

Zdravlje

Problemi sa želucem i varenjem. Prebacite se nalaganiju hranu, a ne bi bilo loše ni da postetite gastroenterologa.

LAV

Posao

Ovaj mjesec će za Lava biti pun iznenađenja. Sredinom oktobra možete da očekujete kratko putovanje. Ako ne naučite kako da upravljate novcem, stvari će krenuti uzbrdo. Nemojte da rasipate pare, niti da dajete novac u zajam.

Ljubav

Lavovi koji su u dugim vezama bi mogli da se rastanu od partnera. Zvijezde kažu da se ipak ne nervirate zbog kraha ljubavi. Osoba koja bi mogla da vam bude suđena je veoma blizu.

Zdravlje

Posjetite stomatologa. Mogući su problemi sa desnima.

DJEVICA

Posao

Mjesečni horoskop za oktobar 2022. godine upozorava Djevice da se pripreme na poteškoće na polju finansija. Ipak, ne treba da očajavate, u drugoj polovini mjeseca će se situacija popraviti. Budite strpljivi i strigo vodite računa kako trošite novac. Mjesec će biti prilično nepredvidiv, bilo bi dobro da imate ušteđevinu. u mogu da se oslone.

Ljubav

Vaša pažnja će biti usmjerena na izgradnju odnosa u porodici. Lako ćete naći izlaz iz teških situacija.Isto važi za ljubav. Ako imate problema sa partnerom, druga polovina oktobra donosi olakšanje.

Zdravlje

Zvijezde vam savjetuju da više vremena posvetite sportu i treninzima

Leave a Reply