EVO KO JE NERMIN HANDŽIĆ, NOVI POBJEDNIK ZVEZDA GRANDA: O njemu se ne zna skoro ništa – 1 REČENICU ĆE PAMTITI ZAUVIJEK

U subotu, 25. juna održalo se veliko super finale “Zvezde Granda” u kome se takmičilo 16 kandidata: Hanad Džehverović, Nenad Osmanović, Sandra Mladenović, Nermin Handžić, Maja Milutinović, Kenan Dervišević, Srđan Stanić, Tamara Živković, Mustafa Mehić, Andrijana Petrušovska, Alem Bajrović, Željko Vukčević, Meliha Imširović, Velid Handžić, Nikolina Đekanović, Aleksandar Josifovski.

Publika je svojim glasovima tokom programa odredila ko zaslužuje titulu nove zvijezde Granda.

Pobednik ovogodišnje sezone je Nermin Handžić, koji je bio pod mentorstvom pjevačice Viki Miljković.

pobb-1nasl

On ima 18 godina i dolazi iz Tešnja, Bosne i Hercegovine. Publika je Nermina upoznala još u takmičenju ”Neki novi klinci” u kojem je osvojio treće mjesto, a u ”Zvezdama Granda” učestvuje kao pulen Viki Miljković. Trenutno pohađa gimnaziju, a u slobodno vrujeme voli da igra fudbal. Kaže da je pre svega human i pozitivan čovjek, a kod sebe ne voli što je brzoplet. Muzički idol mu je Šaban Šaulić.

Nakon što je objavljeno da je Nermin pobednik, obratio se medijima i priznao da li je očekivao pobjedu.

– Svi koji su stigli do finala, naravno da su očekivali pobjedu. Konkurencija je bila možda i najjača do sada. Svi kandidati su bili fenomenalni – istakao je ovogodišnji pobjednik, pa otkrio čiju muzičku karijeru priželjkuje:

– Mislim da više niko nikada neće imati karijeru kao pokojni gospodin Šaban Šaulić, ali ja nekako u svojoj karijeri ću pamtiti da sam sa svojih 10 godina pjevao sa njim, baš na ovoj sceni – rekao je Nermin, pa dodao šta mu je tada jpevač rekao:

– Rekao mi je da sam ja najtalentovaniji klinac kog je on čuo – istakao je ovogodišnji pobjednik.

Leave a Reply