Sestra Andrea se p0tresnim riječima opr0stila od Mateja Periša: “Uzeli su te Sava i Dunav, hvala ti što si postojao…”

Sestra Mateja Periša, mladog Splićanina tragično nastradalog u Beogradu, potresnim riječima se oprostila od brata uoči današnje sahrane u Splitu.

Matejeva sestra Andrea je na društvenim mrežama objavila video snimak kojim se oprostila od svog brata.

– Nedostaješ brate moj, nadam se da si konačno našao svoj mir, hvala ti što si postojao, hvala ti što si me ujedinio. Uzeli su te Sava i Dunav, Hrvatska te čeka i širi svoja krila… Počivaj u miru, voli te tvoja sestra najviše na svijetu – stoji u objavi njegove sestre.

Objavu pogledajte OVDJE

Njegov otac Nenad Periš je tokom službe u Beogradu, prije nego što je Matejevo tijelo ispraćeno u Split, zamolio medije i javnost da se suzdrže od dolaska na sahranu njihovog voljenog sina i brata.

– Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na saosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja, ali vas još jednom molim da se zbog veoma teških trenutaka za mene i moju porodicu suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, i događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje porodice zahvaljujem – rekao je Periš.

Izvor:Blic

Leave a Reply