NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP OD 01. MARTA DO 08. APRILA: Devica da se čuva zavidnih ljudi, Vodoliji izmiče novac

Poslednja nedelja marta donosi znakovima nove novčane izazove. Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što su zaradili, neki će poželeti da šire posao, a neko će se osmeliti da napravi korak napred u svojoj karijeri.

Ovan

Merkurov prelazak u Ovna pozitivno če uticati na vaš uspeh. Ali, takođe, aspekt Saturna i Venere donose zavisnost u finansijskim pitanjima od procene drugih i od njihovih poteza. Šta god da se desi u narednom periodu, Ovan je znak koji će biti u stanju da se prilagodi svim neočekivanim promenama.

Bik

Anksioznost i negativan stav definitivno vam neće doneti sreću, stoga je važno da zadržite optimizam. Zahvaljujući planetama, biće vam lako da se nosite sa svim nevoljama i moći ćete da iskoristite svoje iskustvo i znanje. Astrolozi vam savetuju da verujete svojoj intuiciji.

Blizanci

Mnogi Blizanci žude za promenom, ali astrolozi vam savetuju da trenutno nije najbolji trenutak za promenu posla. Bolje je sve pažljivo odmeriti i biti izuzetno oprezan. Vaša budućnost zavisi od trenutnih odluka. Krajem nedelje finansijski poslovi imaju mogućnost da budu još uspešniji, ali prvo se fokusirajte na ciljeve i odredite prioritete.

Rak

Tokom ove nedelje osetićete inspiraciju i želju da promenite svoj život nabolje. Počnite od finansija. Ali treba da znate da će najnepovoljniji dan za transakcije biti ponedeljak zbog konjunkcije Saturna i Venere. Ovaj aspekt će izazvati mnogo sumnji i iluzija, ali sreća je ipak na vašoj strani.

Lav

Tokom ove nedelje imaćete stabilnu situaciju na finansijskom planu.prati vas samopouzdanje i entuzijazam. Čini vam se da sve možete. Ali to nije razlog za preterano opuštanje- vreme je da promenite neke svoje loše navike koje vas lako mogu odvesti u dugove. Prodajte stvari koje ne koristite i koje vas zatrpavaju, sredite račune i napravite finansijski plan.

Devica

Usled finansijskog uspeha, oko vas se brzo mogu pojaviti zlonamerni i zavidni ljudi koji bi da vam upropaste poslove. Budite pažljivi. Ovo je dobro vreme za početak karijere ili novog posla. Uzdajte se u sebe, a ne u ono što vam drugi savetuju, naročito ako ih ne poznajete.

Vaga

Astrolozi vam savetuju da se tokom ove nedelje rešite starih stvari i oslobodite prostor za novu energiju. Zvezde su na vašoj strani pa ćete uspeti da savladate neizvesnost i sumnju koja vas muči. Tokom ove nedelje nemojte štedeti novac, već svoje vreme- ono je dragoceno i neponovljivo. Počnite da posmatrate vreme kao najvredniji resurs.

Škorpija

Početak nedelje biće težak zbog negativnog aspekta Venere i Saturna, ali će se u utorak situacija promeniti na bolje. Zahvaljujući tome, uspećete da platite dugove, račune, uštedite nešto novca za budućnost i obavite neophodne kupovine, a sve to bez mnogo mučenja. Mnoge Škorpije će moći da ispune svoju dugosanjanu želju.

Strelac

Zvezde vam za ovu nedelju predviđaju jačanje društvenih veza, uključujući i one kroz koje možete da pronađete nove mogućnosti u poslu. Generalno, period je povoljan za promenu posla, pronalaženje novih izvora prihoda i pokretanje biznisa.

Jarac

Astrolozi vam savetuju da manje komunicirate sa toksičnim ljudima i da budete oprezni s novcem. Merkur je u dobroj poziciji, ali to ne znači da treba da živite na račun drugih niti da se previše razmećete i hvalite. Razumna štedljivost vam otvara nove mogućnosti!

Vodolija

Početkom nedelje, prvo namirite dugove i platite račune, pa tek onda možete u kupovinu, ali isključivo sa spiskom kako ne biste bili u iskušenju da potrošite više novca nego što je zaista potrebno. Pred kraj nedelje novac će vam izmicati, koliko god da se trudite da ga sačuvate. Potražite mogućnosti za dodatnu zaradu, ili za proširenje posla.

Ribe

Tokom ove nedelje moraćete više da radite, ali će vam to doneti više novca. Samo vodite računa da preuzmete na sebe previše obaveza- karijera jeste važna, ali nemojte zapostaviti i druge stvari niti drage osobe. Ako razmišljate o promeni posla, krenite odmah u akciju. Nemojte mnogo da odugovlačite.

sensa.rs

Leave a Reply