OVDJE ŽIVI SLAĐA ALEGRO, ZAVIRITE NJEN LUKSUZNI DOM: Detalji će vas raspametiti

Pjevačica Slađa Allegro (43) sa suprugom Zoranom Dragašom i kćerkom Milom živi u porodičnom domu u Obrenovcu, a ovaj stan odiše toplinom.

Slađa Allegro i njena porodica baš u ovom stanu na četvrtom spratu stambene zgrade 2014. godine preživjeli su stravične poplave koje su zadesile Obrenovac. Na svu sreću, sve je prošlo kako treba, pa je poslije udaje Slađa sa suprugom sredila svoj dom onako kako želi.

Prelijepo opremljenom nekretninom dominiraju braon, bež i bijela.

Dnevni boravak, koji je spojen sa trpezarijom, pjevačica je dekorisala brojnim porodičnim fotografijama, kao i ikonama jer je veoma pobožna o čemu je često pričala.

Prostrani dnevni boravak opremljen je ugaonim garniturama kao i raznim komodama, a zanimljiva su i brojna ogledala koja čitavom prostoru daju posebnu dubinu.

Kada se nastupi završe i brojne poslovne obaveze Slađa mir prolazi u svoja četiri zida, pa spavaću sobu nije opteretila velikim brojem detalja, samo omiljenim porodičnim fotografijama.

Sigurno najljepša i najtoplija prostorija u domu Slađe Allegro jeste soba neodoljive Mile.

Bež – bijeli tonovi i detalji u roze boji Milino carstvo čine prelijepim, tako da sve podsjeća na pravu bajku. Slađa se posebno potrudila da njena mezimica uživa u svom carstvu pa joj je kupila i krevet za prave princeze.

Kako ne želi da propusti nijedan trenutak Milinog odrastanja, pjevačica u dječijoj sobi posjeduje i moderan puder roze kauč na kojem može da prespava i uživa sa svojom kćerkom.

Leave a Reply