HOROSKOP ZA MLAD MESEC U OVNU OD 1. APRILA: Ribe čeka sreća i blagostanje sa novcem, Devica mora više da misli na sebe!

Naredni mlad Mesec biće u vatrenom i tvrdoglavom znaku Ovna, što znači da pripadnicima, manje-više, svih znakova predstoji period dinamike, energije, akcije, se*sa i možda čak agresije.

Ovaj mlad Mesec nosi nam dobru i pozitivnu energiju, pa astrolozi ističu da je pravi trenutak da probamo nešto što ranije nismo smeli.

NE PROPUSTITE

Jednu stvar NI U LUDILU nemojte raditi: Vatreni period do 27. marta nosi PREKRETNICE, BES i neočekivane situacije
Budući da su Ovnovi poznati po smelosti, direktnosti i, ponekad, impulsivnosti, oni koji su urođeno takmičarski nastrojeni biće još istrajniji, čak i ako su u pitanju situacije poput otvorenog razgovora. Da ne pričamo o važnijim i komplikovanijim stvarima!

Period od 1. aprila povoljan je i ako vas često koči preterano razmišljanje o posledicama jer je sada veća verovatnoća da ćete hrabrije delati i poći neutabanim stazama.

Nebo, Horoskop, Astrologija, Teleskop, Noć, Zvezde
FOTO: PROFIMEDIA
Mlad Mesec predstavlja nove početke i savršen je za postavljanje važnih ciljeva. On je početak novog lunarnog ciklusa i, iako ne vidimo Mesec tako jasno kao u ostalim njegovim fazama, on ima jednako snažnu energiju kao u bilo koje drugo doba u Mesecu.

Na koga će najviše uticati?

Ovnovi

Ako ste rođeni u znaku Ovna ili su vam lične planete (Sunce, Mesec, Merkur, Venera ili Mars) u Ribama, sigurno ćete osetiti uticaj mladog Meseca u Ovnu snažnije nego pripadnici ostalih znakova.

Pripadnici kardinalnih znakova

Ukoliko ste rođeni u tzv. kardinalnim znacima Raka, Vage ili Jarca, imaćete više samopouzdanja nego inače. Bićete spremni da preuzmete kontrolu, zauzmete za nešto što vam je važno i dominirate kako u ličnim, tako i u profesionalnim odnosima.

sensa.rs

Leave a Reply