“Ma kakva Dalila, ja sam se razveo prije mjesec”, DEJAN OTKRIO DA IMA EMOCIJE PREMA ALEKS: A evo šta je poručio bivšoj ženi, ona grcala u suzama

Završila u suzama!

U toku je emisija “Pretres nedelje”. Voditelj Milan Milošević podigao je Aleksandru Nikolić.

-Aleks mislim da ne postoji niko ko ne želi da te pita ovo, je l’ si se zaljubila u Dejana? – pitao je Milan Milošević.

-Nisam se zaljubila. Skoro smo krenuli da komuniciramo, on nije pričao ni sa jednom djevojkom. Kako se vratio prepordio se, zanimljiv mi je. Ne mogu da kažem da sam se zaljubia, moram bolje da ga upoznm. Sve se zadesi slučajno… Pričali smo o muzici i nekim njegovim problemima. Gledao je prošlo sezonu pa mu je bilo žao mene… Rekla sam mu da ću da mu napravim tikvice – govorila je Aleks.

-Pristao sam, jer posljednjih par dana jedem samo pirinač. Slučajno idemo u pušionu, to je kao moja soba – dodoa je Dejan.

-Ja kad se pitam u kući gdje je Aleks, potražim je kod Dejana – dobacio je Mensur.

-Dobra, lijepa djevojka, sve na mjestu, voli da se svađa i nije mutava – hvalio je Dejan Aleks.

-Rekao si da je najbolja riba u kući – dodao je Milan Milošević,

-Jeste. Imam neko streljanje pogleda, neprijatne situacije… Meni je sad Ša glavni problem – našalio se Dejan.

-Aleks, da li ako uđeš u vezi možeš da se nosiš sa Dalilom? – pitao je Milan Milošević.

-Niti se mi muvamo niti bilo šta. Mislim da je prerano za ovako nešto. Ne mogu ja da pričam o tim stvrima, ali ja nema problem ni sa jednom djevojkom. Jedino ako ona ima problem sa mnom – rekla je Aleks.

-Kakva Dalila, ja sam se razveo prije mjesec dana. Pazi nivo bezobrazluka od Dalile prema meni…. Desilo se šta se desilo, gledao sma ono mjesec i po dana, da li iko ima svijest? Meni se želudac okretao, ona se ljubi kao dva beskućnika… Njega isključujem iz priče,. mljackanje do 10 ujutru nisam spavao. Poslije svega što sam gledao ona sebi daje za pravo da kad ja komuniciram ona ulazi ovde i prijeti. Ja sma sa Aleks imao tri, četiri rasprave – odbrusio je Dejan.

-Rekla je da će da skoči na mene – otkrila je Aleks.

-Ja sam rekao da ne radim namjerno, možda sam se zaljubio… Slobodan treba da budem ograničen? Ja svojim srcem se osjećam loše, ali ne dam to sebi i ne dam njoj užovanje da se ja osjećam loše. Njena rekacija mene više ne zanima, to što me uhvati su momenti. Ja čim uđem u komunikaciju je problem – govorio je Dragojević.

-Malo prije je rekla da treba da bude jedan jedan – dobacio je Car.

-Da, a moja utakmica ne može da krene. Ja ne znam šta sam… Kad su oni bili vei, bilo je da će otići ako još jednom udarim vrata. Pravili ste djecu, imali se*s, vi ste smišljali imena… Dolazi kod mene kao sa rejva, a ovde tamburica dvjka. U jednu ruku mi je teško, a u drugu… – nastavio je Dejan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

novi.ba

Leave a Reply