VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022: Ovan će plivati u parama i uživati u ljubavi

Pročitajte godišnji horoskop za 2022. godinu, za osobe rođene u znaku Ovna.

POSAO

Pred vama je godina u kojoj će sreća biti u vašoj službi. Od 11. maja planeta sreće, uspeha i napretka Jupiter ulazi u vaš znak i možete očekivati velike promene u svim segmentima života.

Jako dobar mesec za finansije i napredak je i april, kada će vas kosmos pripremiti za ono što vam sleduje od maja meseca. Mnogi će promeniti poslove na bolje, neki će se odlučiti za pokretanje sopstvenog biznisa, dok će neki napredovati i dobiti bolje radno mesto.

Velika sreća u oblasti posla i karijere je pred vama. Iskoristite najbolje 2022. godinu koja će vam i te kako biti naklonjena.

LJUBAV

Na emotivnom planu vas očekuju promene. Januar, februar i mart su meseci koji neće ništa bitno doneti u tom smislu ako ste sami i priželjkujete ljubav.

Od aprila možete očekivati poboljšanje na emotivnom planu, dok su maj i jun meseci kada će svi sami pripadnici ovog znaka sresti svoju sudbinsku ljubav.

Oni koji su u brakovima i dužim vezama oprez u prva tri meseca 2022. godine. Svaki loš odnos ili klimav brak upravo se mogu završiti u ova tri meseca.

Avgust je takođe mesec kada će vas ljubav pratiti i zakucati vam na vrata, a povoljna je i prva polovina septembra. Iskoristite ove periode, jer svaka ljubav započeta u ovim periodima ima veliku tendenciju da odvede u bračne vode.

Od oktobra izbegavajte svađe, rasprave i konflikte sa voljenom osobom, jer će komunikacija biti problematična, pa probajte da nađete zajednički jezik. Ljubomora može biti okidač za sve rasprave.

ZDRAVLJE

Odlično ćete se osećati skoro tokom cele godine. Jedino bi u aprilu mogla da vas muči nesanica i pojačana nervoza.

Vodite računa o ishrani u avgustu i početkom septembra, tad su moguće manje stomačne tegobe, ali zvezde će vam svakako biti naklonjene i čuvati vas od ozbiljnijih zdrastvenih problema.

Oprez od sredine septembra do kraja godine, jer se tada možete osećati nervozno. Više odmarajte, šetajte i kanališite višak energije na pravi način.

Godina je jako dobra za sve one Ovnove koji očekuju operacije ili neke estetske zahvate, jer će vam nebo biti naklonjeno, pogotovo od maja.

 

telegraf.rs

Leave a Reply