Evo koliko zarađuju natjecatelji SURVIVORA: ‘Procurili’ honorari?

Dvadeset kandidata bori se u Dominikanskoj Republici za titulu pobjednika ‘Survivora’. Kako bi je osvojili, moraju proći kroz niz iscrpljujućih i neizvjesnih timskih izazova kroz koje si mogu ‘olakšati’ život na otoku. Kandidati su trenutačno podijeljeni u dva tima, hrvatski i srpski, a oni će se kasnije spojiti u jedan.

U hrvatskom timu, kao što smo već pisali, bori se i pjevačica Ivana Banfić, a Slobodna Dalmacija doznaje kolike honorare navodno natjecatelji dobivaju za sudjelovanje.Za samo tjedan dana aktivnog sudjelovanja u adrenalinskom showu svaki kandidat dobit će pozamašan iznos od 1000 do 1500 eura, tvrdi izvor. Ipak, još uvijek nije poznata cifra koju će dobiti pobjednik.

24sata

U ‘Survivoru’ u američkoj produkciji pobjednik dobiva čak milijun dolara. No, zbrojivši tjedne honorare, kandidati koji uspiju izdržati dulje vrijeme u showu u Dominikanskoj Republici također će dobiti vrlo pristojan iznos, čak i ako ne pobijede. Novoj TV poslali smo upit o honorarima natjecatelja u showu ‘Survivor’, a odgovor prenosimo.

– Poštovani, ugovori i honorari kandidata u domeni su poslovne tajne, stoga ih Nova TV ne može komentirati. Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju – poručili su.

Podsjetimo, u utorak navečer u novoj epizodi ‘Survivora’ kandidati su se suočili s neobičnim izazovom, a nagrada za koju su se natjecali bila su po dva krumpira za svakog člana pobjedničkog tima. Cilj zadatka bio je da preko ljudskog lanca od četvero natjecatelja prebacuju kantu punu vode, vodeći pritom brigu o tome da što manje proliju, a na kraju izazova čekale su ih loptice koje su morali ciljati uzbrdo.

24sata

Iako bi krumpir dobro došao izgladnjelim članovima plavog tima, sreća opet nije bila na njihovoj strani i pobjedu u napetom natjecanju ponovno je izborio crveni tim s dva boda razlike u njihovu korist.

– Crveni tim, i danas ste pokazali svoju odlučnost i opet ste pobijedili. Ja vam od srca čestitam. Plavi tim, ne mogu vam reći da mi je smiješno. Rezultat je opet bio opet 8:6. Nemate vatre, nemate hranu. Mislim da je vrijeme da se zapitate što vam ovi izazovi donose. Crveni tim će zasluženo večeras jesti ribu i krumpire, a vi opet ništa.

24sataFoto: Nova TV

Leave a Reply