Planirali SVADBU, a usledio RASKID: Pevača MAGLA BENDA i njegova verenica Jovana jocić iznenadila javnost objavom (FOTO)

Pevač Magla bedna Vladan Savić i njegova izabranica Jovana Jocić sa kojom ima tropiogodišnju ćerkicu Anđeliju, odlučili su da se rastanu.

 

Uprkos planovima za venčanje, koje su odlagali zbog pandemije korona virusa, ovaj mladi par, rešio je da stavi tačku na dugogodišnju ljubav, a ove navode potvrdili su Jovana i Vladana na svojim Instragram profilima.

– Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji. – Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala – napisao je on na Instagramu, a zatim se odmah oglasila i Jovana:

– Kao što sam do sad delila sa vama i lepe i ružne stvari vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo. Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Đanđu – napisala je između ostalog blogerka na svom Instagram nalogu.

Foto: Instragram printscreen/jovanajocic

novosti.rs

Leave a Reply