[ZADRUGA] DISKVALIFIKOVAN JE! Produkcija donela DRASTIČNU ODLUKU – Ovo se NE SME TOLERISATI!

Rijaliti učesnik “Bara”, Sven je često pijan pravio probleme i pokazivao veoma loše ponašanje. Sanja je priznala u uživo programu da ju je Sven tada gurnuo.

Diskvalifikovani takmičar je između ostalog, rekao i to da hoće da izbaci alkohol iz upotrebe, jer ne zna šta radi kada popije.

 

U Baru se pojavio i menadžer Nenad Mirković koji je komentarisao zadatke barovaca. On je posebno pohvaio zadatak svade, ali ih je kritikovao muškarce i rekao da oni nisu poštovali zadatke.

Takođe, Nenad Mirković je rekao da u neće, zbog toga povećati nagradu.

Ivan se posebno razočarao svojim ponašanjem koje je imao prilike, kao uostalom i svi barovci.

– Ovo nisam ja. Ja sam totalna suprotnost ovom. Sloboda je na sve strane, a ovde nemam slobodu. Plačem, zavisi, kako kad. Plačem kad niko ne vidi. Obično plačem uveče, jesam emotivan – rekao je Ivan.

Svi u Baru su se osvrnuli i na ljubav Radeta i Rade, koji su u Baru proslavili 50 godina braka. Rade je otkrio kako je nastalo iznenađenje za Radu i pri tom bio veoma emotivan.

– Rada je drhtala. Ženo, ovo je tvoje izenađenje. Zahvaljujemo se svima, svi su prema nama bili korektni – rekao je Rade.

 

Sven je otkrio da je Sofija Una Manić plaćala za informacije o Kseniji Kranjec, kao što je i otkrio informacije o Ksenijinom profilu na Only fans-u.

Misica je rekla da je jako razočarana Svenovim rečima i njime generalno. Kada izađeć onda možeš da komentarišeš, ovako ne.

– Ne znam zašto se Sven zakačio na mene. I sama Ksenija će se uveriti u sve. Nisam platila ništa – rekla je Sofija Una Manić.

– Ja sam dobio informaciju takvu od nekoga iz spoljnog sveta – tvrdi Sven.

– Sven se ogrešio o svog prijatelja – o mene – rekla je misica Sofija Una Manić.

srbijadanas.com

Leave a Reply