Klikom na sliku zatvorite prozor.

DA LI JE MATEJ PERIŠ PRONAĐEN? Fotografija na Instagramu sve zbunila (FOTO)

Prava drama odigrala se društvenim mrežama kada je jedna Instagram stranica objavila zajedničku fotografiju Mateja i Nenada Periša.

Naime, nema ko nije zastao i na trenutak se obradovao da je nestali Splićanin konačno pronađen. Fotografija deluje kao da je slikana u skorije vreme.

Printscreen/Instagram/pronadjimomatejaperisa

Nenad i Matej Periš- Šta je ovo jel su našli Mateja

– Jel se pronašao Matej

– Stara slika ali nas je sviju obradovala pomislih evo ga.

– Vidite da je slika od prošlih dana …

– Koja radost u sekundi dok nisam shvatila da su mlađi na slici.

– Koliko bi nas usrećilo da se objavi njihova nova zajednička slika.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. januara 2021. godine ispred beogradskog kluba “Gotik” gde je bio sa društvom, potom je napustio klub iz za sada nepoznatih razloga. Perišu su nadzorne kamere hvatale narednih desetak minuta, a potom mu se gubi svaki trag na šetalištu uz reku Savu.

“Morao sam da idem kući. Porodica mi je tu, moja ćerka, morao sam da se vratim da pokušam da nastavim život kakav je nekada vodio Nenad Periš. Samo, nikad više neće biti isti Nenad Periš, to je drugi čovek, srce mi je ostalo uz sina, u Beogradu, u koji ću se vratiti da nastavim da tražim svog Mateja. U kontaktu sam sa srpskom policijom koja je, moram još jednom da naglasim, uradila veliki posao više nego profesionalno. Učinili su sve da pronađu Mateja, ali za sada, nažalost, nemamo novih informacija“, rekao je Periš za Slobodnu Dalmaciju.

republika.rs

Leave a Reply