OVA ŽENA JE MAJKA ANE BEKUTE: Došla sa pjevačicom na Mrkin gr0b, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Podrška kćerki u najtežem trenutku!

Ana Bekuta došla je danas na šestomesečni pomen Milutinu Mrkonjiću s kojim je bila devet godina u vanbračnoj zajednici, a društvo na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana pravili su joj unuci Sonja i Branko, ali i majka Milica Polića.

U teškom emotivnom trenutku, majka Milica bila je uz nju, a o njenom Mrki imala je veoma lijepo mišljenje. Ipak, dosad u javnosti pjevačica nikad nije posebno isticala majku, ali je o njoj govorila.

Ana Bekuta

Foto:Srbija Danas

– Moja majka je danas ponosna na to što sam pjevačica, znam da me voli i podržava u svemu – istakla je Bekuta jednom prilikom, a to se na groblju danas i vidjelo. Ona je bila pored kćerke sve vrijeme, a vidjelo se i da je i njoj teško pao Mrkin odlazak.

Milica Polić

Foto:Srbija Danas

Podsjetimo, Mrkonjić je preminuo je 27. novembra, a nekoliko nedjelja prije liječio se na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ zbog srčanih oboljenja.

Milica Polić

Foto:Srbija Danas

Njegova partnerka Ana Bekuta teško je primila tu vijest, ali se nakon njegove smti trudila da obavlja sve svoje obaveze, počevši od onih u “Zvezdama Granda”, nastupa, a snimila je i jednu pesmu sa Zoranom Simeunović što je bila i Mrkina želja. Ipak, nastup u Beogradu još nije održala od tada, a kako smo saznali, to će se desiti tek nakon Milutinove prve godišnjice smti.

Leave a Reply