Nadežda tri puta završila u bolnici, njen sin je u lošem stanju: toma se gušio u suzama kada je saznao, izgubio je porodicu

Toma Panić dobio video-poziv, i pozvao svoju nevjenčanu suprugu Nadeždu Biljić, koja odmah osula paljbu po njemu zbog toga što se prije nekoliko dana ljubio sa Aleksandrom Nikolić i Paulom Hublin.

“Tri puta sam završila u bolnici, pala sam ocu na ruke. Kako te nije sramota? Dokle ja tebi da opraštam u životu?”, govorila mu je Nadežda kroz suze.

“Nemoj da se nerviraš, to je igra”, branio se Toma.

“Svaka šuša koja uđe u “Zadrugu” i kaže ružnu riječ o meni, ti povjeruješ. Dan i noć plačem. Ti samo sebi voliš i nikoga drugog. Umjesto da ideš kod Drveta da pitaš šta ti je sa djetetom, ti se ljubakaš. Nije igra, ne voliš me. Ti si bruka, nisi obrukao mene, već svoje dijete, moje roditelje…”, urlala je Biljićeva.

“Volim tebe najviše i nemoj da lupaš gluposti, vrijeme će da pokaže”, govorio je Toma, dok je Nadežda nastavljala:

“Drugi dan rijalitija ti pričaš proče, postao si laka roba koju svako može da ima. Dozbolio se Miljani Kulić i Milici Kemez da se sprdaju sa mojom bolešću”, pričala je pjevačica.

Toma je potom tražio da vidi sina Longa, što mu Nadežda nije isprva dozvolila, ali je na kraju popustila.

“Ne možeš da vidis dijete, ne dam ti ja, da si mislio o djetetu ne bi se žvalavio. Sad ću da ti pokažem, da ne bude da sam ja kreten, sad ću da ti pokažem dijete koje zbog tebe povraća i plače”, rekla je ona, međutim, poziv se prekinuo, a Toma je po završetku razgovora otišao u drugo dvorište i počeo da plače.

Novi.ba/SD

Leave a Reply