Na svekrvino pitanje zašto se ne razvedemo

Na svekrvino pitanje zašto se ne razvedemo da njen sin može da nađe zdravu ženu koja će mu rodi dijete, moj muž je odgovorio da on želi dijete sa mnom, jer želi mene, jer sam mu ja porodica i neko s kim će da ostari. A ako ne možemo da imamo decu njemu je to ok, sve dok je sa mnom. Prvi put sam plakala od sreće u tom trenutku, jer me neko toliko voli. Bonus: VELJKO I BOGDANA RAŽNATOVIĆ ČEKAJU TREĆE DIJETE! Ceca ponovo baka, bračni par otkrio SPOL BEBE Sin Svetlane Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana čekaju treće dijete. On je radosne vijesti podijelio na instagramu. – Stiže još jedan bata – napisao je ušićeni tata.
Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ, PRINTSCREEN
Inače, Veljko i Bogdana imaju dva sina, Željka i Krstana. On u njegova supruga sa sinovima uživaju u Titelu, gdje sam inače sagradili i porodični dom. Podsjetimo, Veljko Ražnatović je ranije otkrio da ne krije da bi volio da njegovi nasljednici krenu njegovim koracima i postanu sportistI. – To je najljepše što možeš da budeš, sportista. Što dalje od javnog svijeta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom ne živi pet minuta, niti zna moj dan… – rekao je nedavno za medije, pa dodao: – Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da im to ne treba i mislim da će im mnogo kvalitetniji život biti ako im se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Ne vidim ih tu, sve bih radio u svojoj moći da ih sklonim.
Veljko Ražnatović, Bogdana Ražnatović, porodilište
FOTO: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES
On je tada priznao da ga je urbani život umorio. – Imam ženu i djecu. Ne može tata da se vraća u pet ujutru iz grada pijena i da bude kreten. Kao što me je noćni život umorio, tako su me umorile i veze sa djevojkama sa kojima nije trebalo da budem. To je sve grijeh. Sve to što sam ja radio je nenormalno i griješno. Može sada neko da kaže, jer je 21. vijek, da je ovo sve zatucano, ali ja mislim da su oni koji to rade i tako misle nenormalni – istakao je Veljko

Leave a Reply