DONIJETA KONAČNA ODLUKA! Ovo je CRNA LISTA učesnika Zadruge 7 ELITA, oni neće moći da kroče u Šimanovce! Spisak je podugačak

Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije i idejni tvorac rijaliti programa “Zadruga”, objavio vest koja je mnoge iznenadila, a to je da će biti sedme sezone najpopularnijeg šoua, ali da će u njemu biti samo elita, piše Blic.rs

Nastavak programa pod nazivom “Zadruga 7 Elita” počeće u septembru, a kako se spekuliše u ovaj fotmat neće moći svako da uđe i postoje crne liste, odnosno spisak onih koji neće biti dio ovog spektakla.

Takođe, došlo je do promena i kada je glavna nagrada u pitanju, pa se učesnici više neće boriti samo za prvo mjesto i iznos od 50.000 evra, već će od septembra ove godine nagradni fond biti znatno veći.

Naime, učešće u “Zadruzi 7” neće imati pravo oni koji su u ranijim sezonama diskvalifikovani, što bi trebalo da znači da recimo Filip Car, Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Miljana i Marija Kulić i mnogi drugi neće imati priliku da se ponovo pojave u Pinkovom rijalitiju.

Leave a Reply