VIC: Mujo u bolnici

Dolazi Mujo u bolnicu gdje konstatuju da je neophodno da mu amputiraju obe noge. On pristaje, ali kaže da bi volio da ga operise Haso, jer u njega ima povjerenje. Tako i bi. Nakon opracije, pitaju ljekari Hasu zašto mu je, pored nogu, amputirao i obe ruke, a Haso objašnjava:
– “Ne znate vi njega, on bi sve to raščešo.”   Prethodnog dana, nakon vijesti da je Nermin Sujelmanović ubio svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala, zanijemio je Balkan.
Nermin Sulejmanović
Sulejmanović je snimao svoju nevjenčanu suprugu nakon što je pretučena, prilikom čega je uzeo pištolj i rekao “gledajte, kad imate posla sa ***** koja te prijavi policiji”. Nedaleko od mjesta gde se održao krvavi pir, u mestu Modriča, na dan ubistva 11.08. u jednom klubu zakazan nastup imala je Dara Bubamara.
Dara Bubamara, Elma Sinanović, Sandra Rešić, Lepa Brena, Lea Kiš
Na neprijatno iznenađenje mnogih, kako tvrde mještani, Dara se navodno pojavila i održala dogovoreni nastup pred jako malim brojem ljudi. Ljudi koji pišu i komentarišu ovu temu podijeljenih su mišljenja. Dok jedni govore da je pjevačica samo pravi profesionalac koji nije mogao da otkaže nastup u posljednjem trenutku, drugi su šokirani potezom estradne zvijezde. Kurir.rs

Leave a Reply