ORGANIZUJU DVIJE SVADBE! Otkriveno sve o gala proslavama Anastasije i Gudelja – sve smislili do posljednjeg detalja

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj vjenčali su se u manastiru Rajinovac u krugu najbližih prijatelja i članova porodice. Kako prenose lokalni mediji, planiraju da održe gala proslavu za veći broj gostiju.

Mladenci planiraju da jedno vjenčanje organizuju u Beogradu, a drugo u Sevilji, gdje trenutno žive.

– Mladenci su se nedavno u crkvi jedno drugom zakleli na večnu ljubav, koja je eksplodirala kao bomba, a sada je došlo vrijeme da to i proslave. Kako planiraju, svečanosti će se održati na dvije lokacije. Obojici je važno da svi članovi njihovih porodica budu sretni i zadovoljni, kao i njihovi prijatelji. Tako će zabava biti u dve zemlje: Srbiji i Španiji. Ražnatović i Gudelj su porodice koje vole slavlje i to im neće biti problem. Nemanja i Anastasija već razmišljaju o terminima kako bi sve organizovali kako dolikuje i u skladu sa obavezama koje sportista ima prema klubu. Ne žele nikoga da opterećuju, već su sve preuzeli na sebe – kaže sagovornik za domaće medije.

Prema njegovim riječima, to neće biti klasično vjenčanje.

– U Sevilji će to biti zabava za prijatelje i Nemanjine saigrače iz kluba, u Beogradu za porodicu i prijatelje. Sada razmatraju sve detalje i uskoro će pokrenuti organizaciju – zaključuje izvor.

Leave a Reply