MAJKA BRANI SINA NASILNIKA! Bila u kući dok je Nemanja brutalno tukao Anu: Tvrdi da je nesretna djevojka mogla da ode kad je HTJELA?!

Majka osumnjičenog Nemanje G. (41), koji je uhapšen prije sedmicu dana zbog sumnje da je djevojku mimo držao zatočenu u kući u okolini Obrenovca i brutalno je tukao četiri dana u izjavama za medije brani sina i kako tvrdi zlostavljana djevojka Ana M. (36) je mogla da ode kad je htjela?!

Kako se sumnja, Nemanja je svoju djevojku, Anu M. (36) držao u kući od 26. do 30. avgusta dok ona nije uspjela da pobjegne. Majka Nemanje potvrdila je da je partnerku svog sina poslednji put vidjela 30. avgusta kada ju je ispratila iz kuće.

Ona ističe da su inspektori došli nakon dva dana, u petak i da su tražili njenog sina koji tada nije bio kod kuće.

– Rekli su mi da je opljačkao neku garažu i da ga zbog toga traže. Čim je došao kući, prenijela sam mu i on je sam otišao u Policijsku stanicu Obrenovac, gdje su ga i zadržali. Meni je advokat javio da je uhapšen zato što je držao zatočenu djevojku – kaže majka uhapšenog Lj. G. koja tvrdi da je živjela sa sinom i da zna da je sa djevojkom bio u vezi oko mjesec dana.

Kako kaže, ona je često dolazila kod njih u kuću.

– Ja sam im spremala ručak, nisu se svađali, išli su zajedno na pecanje. Zvali su jedno drugo “kuco” i “maco” – dodaje majka uhapšenog pokušavajući da objasni njihov odnos prije nasilja.

Ona kaže da je tačno da je njen sin ranije bio u zatvoru, uporno ponavljajući da on nije nasilnik i da nije tukao svoju djevojku Anu M.

– Pa, ja sam je ispratila iz kuće, rekla mi je: “Vidimo se tetka Ljiljo” – dodaje ona tvdeći da nije ni znala šta se dešava dok joj drugi sin nije javio šta piše u novinama.

– Naša vrata su otključana, zaključavaju se samo noću, mogla je da ode kada je htjela – priča uhapšenog Nemanje.

Oglasila se i majka pretučene Ane: “Tukao ju je sjekirom”

U međuvremenu, za “Blic” se oglasila i Anđelka, Anina Majka, koja je otkrila da su oni su njen nestanak prijavili 24. jula jer Anu niko nije video danima, a mesec dana kasnije saznali su za jezivo zlostavljanje koje je njena ćerka trpila.

Prema rečima Anđelke, nesrećna devojka se posle mesec dana koliko se vodila kao nestala, javila u policijskoj stanici. Kako tvrdi to je bio 24. avgust. Dva dana kasnije, nesretna Ana prošla je kroz jezivu četvorodnevnu torturu.

– U srijedu (30. avgusta) je došla kući. Ja ne znam ni kako je uspela sva tako ranjena. Pola kose joj fali, oči su joj zatvorene. Tukao ju je sekirom, držao je sjekiru u spavaćoj sobi. Tukao ju je i pendrekom sa metalnom kuglom. Šta je moje dijete prošlo, kako će ona da živi nakon ovoga… – priča skrhana majka.

Kako je ispričala, njena ćerka je još uvijek u bolnici, sa teškim povredama.

– Sve vrijeme sam imala neku užasnu intuiciju. U petak je primljena u bolnicu, morali su da joj izvade slezinu, pukla joj je bubna opna, dobro da oči nije izgubila kakve povrede ima. Odmah su je primili u šok sobu, doktor mi je rekao da je došla kasnije da ne zna da li bi preživjela – priča majka.

Ona je dodala i da je nasilnikova majka sve vrijeme bila u kući kada je njena ćerka zlostavljana.

Negirao krivicu

Podsjetimo, kako se navodi u naredbi za sprovođenje istrage, Nemanja G. je osumnjičen da je od 26. avgusta djevojku držao zatočenu u stanu četiri dana, dok žrtva nije uspjela da pobjegne iz kuće, dok je nasilnik spavao.

Nemanja G. je saslušan u tužilaštvu i njemu je određen pritvor. On je prilikom saslušanja izneo detaljnu odbranu.

– Odlučio je da iznese odbranu, negirao je krivično djelo i rekao je kako to nije bilo baš tako kako je žrtva ispričala. Naveo je da je ona tek kasnije otišla u bolnicu – navodi izvor.

Kako saznajemo, njemu se na teret stavlja krivično djelo protivpravno lišenje slobode i teška tjelesna povreda opasna po život, prenosi Blic.rs

Leave a Reply