DRAMA NA DUNAVU – NESTAO MLADIĆ (23)! Žandarmerija se uključila u potragu, očevici otkrili šta se dešavalo uoči nestanka

Policiji je prijavljen nestanak dvadesettrogodišnjeg mladića na plaži u Kladovu. Policija i vatrogasci tražili su mladića cijelu noć. U Kladovo su stigli i ronioci koji pretražuju Dunav.

Mladić (23) iz Kladova posljednji put je viđen noćas prije ponoći u Kladovu, na gradskoj plaži, koja je od 1. septembra zatvorena za kupanje.

Njegov nestanak prijavila je grupa mladića koja je sjedila na keju. Navodno, on je petnaestak minuta prije ponoći primjećen kako pliva u vodi.

Očevici kažu da je u jednom trenutku potonuo i da ga više nisu vidjeli. Odmah su pozvali vatrogasce i policiju koji su po dojavi ubrzo stigli na obalu i tragali za njim do ranih jutarnjih sati.

Mladićeve bermude u kojoj je bio njegov mobilni telefon i cigarete pronađeni su na obali, a bliže vodi, tridesetak metara dalje pronađene su i njegove papuče i mokra majica.

U Kladovo su jutros stigli i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije koji trenutno pretražuju širi rejon dunavskog priobalja, prenpsi Srbijadanas

Leave a Reply