“SLUČAJNO JE SAZNALA DA JE TRUDNA!” Aleks i Car postaju roditelji? Prvo je Filipu saopštila sretne vijesti, NEVIĐENI PREOKET NA POMOLU

Aleksandra Nikolić i Filip Car uživaju u ljubavi nešto više od osam mjeseci. Filip ju je vjerio dok su bili u rijalitiju i još tada su naširoko pričali o svojim planovima za budućnost i svadbi kada napuste rijaliti program.

Međutim, par je imao nesuglasica i čestih turbulencija nakon izlaska iz rijalitija, dok se nedavno špekulisalo da su zauvijek stavili tačku na vezu. Ipak, izleda da su uspjeli da pronađu zajednički jezik i izglade odnose, a sada će navodno postati roditelji.

Aleksandra NikolićFoto: Srbija Danas

Pobjednica šeste sezone “Zadruge” je radosne vijesti odmah podijelila sa Filipom, što je bio dovoljan povod za pomirenje. Novost su podijelili samo s najbližim krugom ljudi, a čekaju pravi trenutak da te podijele s javnošću.

– Oboje su u čudu. Ni jedno ni drugo nisu očekivali ovakve vesti. Ona je slučajno saznala. Neko vreme nisu bili u kontaktu, a sada ide kod njega u Crikvenicu – kaže izvor za “Kurir” i dodaje:

– Posle nekoliko meseci veze i veridbe, koja se dogodila u “Zadruzi”, Aleksandrin i Filipov odnos je bio završen, ali nakratko. Sada su se okolnosti promenile. Ona je u drugom stanju i sada treba da odluče šta će i kako će dalje. Doduše, oboje su želeli bebu i radili su na tome, o čemu je Car nekoliko puta javno pričao. Videćemo šta će se sve izdešavati jer njih dvoje i u spoljnom svetu žive rijaliti životom. On je leto proveo u Hrvatskoj, išla je i ona kod njega, zajedno su boravili u Parizu. Od juče reklamira njegov porodični posao na društvenim mrežama – tvrdi izvor blizak paru.

Filip Car, Aleksandra NikolićFoto: Instagram Printscreen/filip_car_capo_ck

Leave a Reply