ZAJEDNO SVEČANO SAOPŠTILI: Marko i Luna donijeli veliku odluku, pa obavijestili fanove

Čestitke!

Iako već dugo nisu dio rijalitija, Luna Đogani i Marko Miljković prikupili su ogroman broj fanova i ljudi koji ih podržavaju sa svih strana svijeta. Supružnici su doneli zajedničku odluku da više ne učestvuju u rijaliti programima, već su našli drugi način da zarade novac.

Po izlasku i osvojenom prvom mjestu u drugoj sezoni “Zadruge”, Luna se oprobala u muzičkim vodama, što nikoga nije začudilo budući da dolazi iz porodice pjevača i densera Đogani. Ipak, nju pjevanje nije potpuno ispunilo, pa je poslije nekoliko objavljenih pjesama odustala od pjevačke karijere.

U dogovoru sa suprugom Markom, napravili su zajednički kanal na Jutjubu, gdje redovno objavljuju snimke iz svojih života, tačnije, šta rade, gdje se kreću, jedu, spavaju itd.

Ono čime su se sada pohvalili brojnim fanovima, jeste još jedna odluka koju su donijeli, a tiče se upravo njihovog kanala. Naime, kako su svečano saopštili u jednom od snimaka, njihov kanal će od sada moći da se prati na svim jezicima!

Kako je zanimanje blogera, odnosno vlogera veoma popularno godinama unazad, ovo je zaista veliki uspjeh za Marka i Lunu.

screenshot-from-2022-08-11-12-50-11

Leave a Reply