KAO NAPUMPANA LUTKA: Anđela prvi put usnimljena nakon estetskih intervencija – u potpunosti UNIŠTILA LJEPOTU?

Još jedno izdanje emisije “Tračarenje sa Anđelom”, ugledalo je svetlost dana, a gost je bio trenutno najaktuelniji bivši zadrugar, Filip Car.

Anđela Đuričić je sve organizovala, otišla čak do Crikvenice kako bi obavila intervju sa svojim nekadašnjim cimerom, ali njena publika u komentarima nije bila oduševljena njenim novim izdanjem i promenama. Pogrdni komentari su se nizali, a mahom oni koji se odnose na njen fizički izgled i korekcije koje je imala.

Anđela je nedavno imala korekciju povećanja usana, za koju su mnogi smatrali da je potpuno bespotrebna jer je riječ o izrazito lijepo djevojci koja je prirodnom ljepotom plenila simpatije ljudi.

No, reklo bi se da po difoltu djevojke koje se proslave potpadaju pod šablon uniformisanog izgleda, pa je i sama brže bolje otišla kod doktora da ubrizga filere u usne. To je zasmetalo jednom gledaocu njene emisije koji joj je uputio nimalo lep komentar.

– Anđela izgleda kao plastična lutka, šta joj je, Bože može ona to bolje, šta je bilo bilo je, idemo dalje – glasio je jedan komentar koji je aludirao na to da Anđela izgleda kao plastična ili napumpana lutka, prenosi Srbijadanas

Leave a Reply