“FRIŽIDER NAM JE BIO PRAZAN, ŽIVJELI SMO OD 100 €” Potresni detalji nesretnog odrastanja Aleksandre Nikolić kidaju dušu

Aleksandra Nikolić je iz šeste sezone rijaliti programa “Zadruga” izašla kao pobjednica. Ona je otišla kući bogatija za 50.000 evra.

Kroz život joj je najveća podrška bila majka Slovenka, dok joj otac nije bio prisutan u odrastanju. Aleksandra je imala težak život i oca je upoznala tek kad je imala 11 godina. Bivša zadrugarka je jednom prilikom pričala da je on maltertirao njenu majku i da su jedva sastavljale kraj sa krajem.

– Sećam se, Slovenka je organizovala naš prvi susret. Dogovorila se sa njim da se nađemo u Meku. Prišao mi je, pružio ruku i rekao: “Ja sam tvoj tata”. Potom je počeo povremeno da dolazi kod mame i mene u Krnjaču. Iako je odlično zarađivao u inostranstvu, slao nam je 100 evra mesečno, pa smo jedva sastavljale kraj sa krajem. Frižider nam je bio prazan! Mama je radila u kineskoj radnji i kao tetkica u školi, ali se razbolela i morala da da otkaz. Međutim, otac je počeo sve češće da dolazi kod nas i da nam remeti mir. Bio je strašno nervozan. Već sa vrata bi počeo da pravi haos, urla, tuče mamu… Zato sam ubedila mamu da odemo odatle, a imala sam samo 200 dinara u džepu. Tad sam počela da radim i snalazim se da bismo preživele – ispričala je Aleks jednom prilikom.

Leave a Reply