‘DALILA SE NE PREDAJE NIKADA!’ NAKON BURE NEGATIVNIH KOMENTARA OGLASILA SE DRAGOJEVIĆKA:Poslala jasnu poruku(FOTO)

Potrebno joj je samo malo vremena!

Dalila Dragojević je sinoć u emisiji “Narod pita”, koju je vodio voditelj Milan Milošević, raskinula sa Filipom Carem, zbog toga što joj se nije našao kao podrška. Međutim, to nije bila jedina “oluja” koju je drugoplasiranu zadrugarku dočekala po izlasku iz “Zadruge”.

screenshot-12

Foto:printscreen Pink.rs

Naime, Dalila je gostujući u emisiji “Narod pita” zadobila teške kritike naroda, koji je nisu štedjeli nakon svega što je uradila tokom svog boravka u Bijeloj kući, počevši od prevare supruga Dejana Dragojevića, kao i cijeli njen turbulentni odnos sa Carem.

Ona se ovim povodom oglasila na društvenoj mreži Instagram, istakavši da je sinoćno gostovanje za nju bilo i te kako stresno, ali da se ni nakon bolne istine s kojom su je gledaoci suočili – neće predati.

Emisija koja je kako kažu “oborila” sve rekorde gledanosti je za mene bilo nešto najstresnije. Proći prvi put nešto je jako teško i isto tako se suočiti sa surovom realnošću kao sa još surovijim svijetom. Nemojte misliti da je ovo kraj – Dalila se ne predaje nikada! Potrebno mi je samo malo vremena da se oporavim od svega i sve će doći na svoje. Uz sebe imam svoju porodicu i prijatelje, to je najbitnije, a onda naravno i podrška koja pristiže od svih vas. Hvala na svemu! Ovaj pogled i oborenu glavu nikada neću sebi više dozvoliti – napisala je Dalila u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Leave a Reply