SRBIJA JE ŠOKIRANA LICEM ANE NIKOLIĆ, a najpoznatiji estetski hirurg otkriva o čemu se zapravo radi: DAO ŽENAMA SAVJET ZLATA VRIJEDAN

Prije nekoliko dana cela Srbija bila je sablažnjena video snimkom Ane Nikolić na kom smo mogli da vidimo velike rane, nalik na kratere, na njenom licu. Svi su bili, i još su, veoma uplašeni za njeno zdravlje, ali ostaje misterija – šta je uzrok ovim facijalnim promenama? Tako su krenula nagađanja – konzumiranje nedozvoljenih supstanci, loši laserski tretmani, fotošop koji su podvalili njeni neprijatelji.

Na kraju su najglasniji bili oni koji smatraju da se popularna pjevačica podvrgla laserskim tretmanima lica kod nestručnih i nevještih ljekara, te da zbog toga sada ima vidljive neželjene posljedice za koje je sama rekla da su “noćna mora”. Ekipa portala “Žena Blic” su kontaktirali doktora Milana Colića, poznatog estetskog i plastičnog hirurga, koji je odmah naveo da nije upoznat sa slučajem, te da ne može da komentariše konkretan problem sa kojim se suočava Ana Nikolić, ali je želio da posavetuje mnoge druge da budu oprezni kada odlučuju gdje će raditi određene tretmane ili korekcije, pogotovu ako su u pitanju laserski tretmani.

– Ja ne znam za taj slučaj. I generalno govorim – laser je strašno opasno oružje u rukama nestručnih. Neko ko ne zna da odredi dubinu laserskog zraka, ko nema iskustvo i znanje, može samo da napravi štetu klijentu. Može da dovede do strašnih posljedica. Ne može da se radi u kozmetičkim salonima, to je degradacija profesije – navidi doktor.

Koža može da trpi obnavljanje do određene granice, ali postoje i situacije koje nisu rješive.

– Takođe, ako klijent ne dobije dobra uputstva, može da dođe do hiperpigmentacije na Suncu, odnosno da dobije takozvanu “leopardovu kožu” – upozorava čuveni dr Colić.

Jeftino uvijek ispadne najskuplje
Mnoge javne ličnosti bi da tretmane rade često, ali po specijalnim cijenama ili čak besplatno. Mnogi saloni zarad reklame pristaju na to, ali tu postoji rizik da ste povejrenje poklonili nekome ko nije dovoljno stručan.

– Kada poznate ličnosti idu u neprovjerene salone da bi tretmane radile jeftino, onda to najjeftinije obično izađe najskuplje. Kada kod mene dođu poznate ličnosti i traže popust ili da im ne naplatim, ja obično kažem: “Vama treba duplo da naplatim, jer ako kod vas omanem, svi će znati” – navodi.

Ipak, uvijek je dostupan za konsultaciju ili savjetovanje.

– Zato im uvijek savjetujem da slobodno pitaju mene za savjet. Ja radim 33 godine privatno i moj pravi i iskren savjet neće ništa da ih košta – zaključuje dr Milan Colić.

(Blic Žena)

Leave a Reply