Evo kako Miljana zarađuje nakon rijalitija, MARIJA OTKRILA ŠTA PRODAJE: Iznenadit ćete se kad čujete (FOTO)

Rijaliti veteranka Miljana Kulić diskvalifikovana je iz Zadruge 6, a kako se šuška ona je jedna od prvih koja je potpisala ugovor za ulazak u novu sezonu pomenutog rijalitija, koja će se po mnogo čemu razlikovati od svih prethodnih sezona. Dok ponovo ne bude stala pred kamere, Miljana ne gubi vreme i zarađuje van rijalitija, piše Mondo.rs.

Odmah nakon napuštanja Zadruge, započela je snimanje za društvene mreže, ali se bacila i u muzičke vode, te nastupa po klubovima širom zemlje. Ipak, to nije jedini izvor Miljaninih prihoda, ona je do sada uspela je da proda čak tri svoja profila na Instagramu! Njena majka Marija otkrila šta rade sa zarađenim novcem.

“Miljana je do sada prodala tri svoja profila na društvenim mrežama. Ona otvori profil, sakupi 100.000 pratilaca i onda ga proda. I sada je dala oglas za prodaju novog profila, jer njoj to ne treba. Ona smatra da je Instagram jedna velika glupost i da joj ništa ne znači. Nisam ljuta na nju zbog toga, jer tako će samo da zaradi novac”, rekla je Marija, ali ne želi da otkriva koliko Miljana na taj način zarađuje.

Starija Kulićeva objašnjava da ona raspolaže kćerkinim novcem – “Novac koji je Miljana zaradila u rijalitiju je na sigurnom, u banci. A novac koji zarađuje od nastupa ja uzimam i ulažem u posao s apartmanima koji smo pokrenuli. Kupujemo i izdajemo apartmane na jednoj planini, ali to ne reklamiramo jer nema potrebe. Planiramo da uložimo i u kamione i autobuse za prevoz robe i putnika. Sve je pod kontrolom dok sam ja živa, a Miljana ništa od tog novca ne traži”.

Poslije rijalitija Miljana Kulić izgladila je odnose s ocem svog sina Željka, Ivanom Marinkovićem: “Miljana i ja smo sada u odličnim odnosima. Sve se dogovaramo oko Željka, što mi je najbitnije. A što se tiče njenog pjevanja i nastupa, šta da kažem… Danas svako pjeva, pa može i Miljana. Narod voli šoumene, a ona to jeste. Sve najbolje joj želim u tom poslu”, rekao je Ivan.

Leave a Reply