ZBOG ODLUKE SNAHE ENESA BEGOVIĆA MNOGI ĆE ZAPLAKATI: Pokazala KOLIKO je VOLJELA svog SUPRUGA ARMINA

Tragedija Enesa Begovića potresla je sve ljude, a pjevačeva snaha Almina, supruga njegovog rahmetli sina Armina, nosi dječaka, čiji se dolazak čeka svakog trenutka.

Sada je njegova supruga pokazala koliko voli pokojnog Armina, budući da je odlučila da njihovom sinu navodno da ime po ocu – Armin.

Naime, iako je pokojnom Arminu najveća želja bila da, uprkos bolesti od koje je bolovao, dobije dijete, ali sudbina mu nije dozvolila da vidi nasljednika..

– Njegova supruga Almina može svaki dan da se porodi i na svijet donese nasljednika, koji će ime dobiti po rahmetli ocu. Almina je dobro, koliko može biti u cijeloj ovoj tragediji, koja je zadesila porodicu. Nosi muško dijete, sina, koji će se zvati po ocu – Armin. Dijete će unijeti koliko toliku radost porodicama u ovoj tragediji, ali neće nadomjestiti tugu i bol zbog preranog gubitka Armina. Obje porodice, Begović i Gadžo, veliki su vjernici, tako da ih je u cijeloj ovoj tragediji, gdje je prerano prekinut jedan život, Allah ipak nagradio muškim nasljednikom, koji će obrisati suze i vratiti osmijeh na njihova lica – tvrdi prijatelj porodice Begović.

– Kada smo čuli da je Almina odlučila da sinu da ime Armin, bili smo u istom trenutku i sretni i tužni, ali nam je drago što će Armin živjeti kroz sina. Kako Enes podnosi sve ovo, bolje da ne pričam. Nadam se da će ga unuk malo podići, ipak je to sin njegovog Armina, i siguran sam da će biti najbolji deda.

1387765-1686665875681enesbegovicarminbegovic12copy830x0-ff

Tragedija koja je zadesila porodicu Enesa Begovića potresla je čitav region foto: Instagram/enesbegovic63

Kuma pjevača Enesa Begovića, inače njegova koleginica Elvira Rahić, potvrdila je da se supruga rahmetli Armina, zasad, nalazi kod kuće, te da odlazi u bolnicu na redovne preglede jer se bliži porođaj, ali i izrazila brigu za njeno stanje.

– Almina je kod kuće, okružena dragim ljudima i u velikoj tuzi. Žena je u drugom stanju, ide u bolnicu na pregled s obzirom na to da se termin za porodaj bliži. Cijela Enesova porodica je s njom, njena porodica takođe, svi smo u velikom bolu. Nadamo se da će trudnoća do kraja da prode kako treba. Samo ona zna kako joj je sada, kao i cijeloj porodici, zbog ove tragedije. Šta više da vam kažem – iskrena je bila Elvira.

(espreso.co.rs)

Leave a Reply