ŠOKANTNA ISTINA SEDAM GODINA NAKON UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Vapaj i poziv u pomoć nesrećne pjevačice niko nije čuo

Fesjbuk stranica pod nazivom “Stop nasilju u porodici” bila je u kategoriji omiljeno, kod pjevačice Jelene Marjanović na profilu, što znači da ju je ona redovno posjećivala.

Kako se otkriva, surovo ubijena pjevačica Jelena Marjanović očigledno je pokušavala da nađe pomoć i rješenje za nasilje koje je trpjela od strane supruga Zorana Marjanovića, ali je nažalost niko nije razumio, dok je ona vapila za pomoć!

Iako se trudila da javnosti pokaže da je u skladnom braku, kako sada, poslije sedam godina od njene smrti se otkriva, Jelena je krišom pokušavala da nađe spas.

jk-pomen-4

Zoran Marjanović na pomenu supruzi JeleniFoto: Srbija Danas

Ona je preko svog Fejsbuk profila redovno pretraživala stranice na kojima su stajala uputsva kako da žrtve porodičnog nasilja nađu izlaz i smognu snage da siledžije prijave policiji, piše sd.rs.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je ta stranica “Stop nasilju u porodici” uklonjena sa Jeleninog profila par godina poslije njene smrti.

To ona nije mogla da uradi, pošto je u avgustu 2022.godine, kada je odjednom to izbrisano, već bila mrtva. Očigledno je neko Jeleni blizak to učinio, neko ko je imao šifru od njenog Fejbuk profila, a zašto je to učino nije poznato.

zoran-marjanovic-foto-srbijadanassasa-dzambic-16

Podsjećamo da je Jelena prije sedam godina ubijena na nasipu u Borči, gdje je i pronađeno njeno tijelo, a da je za taj svirepi zločin osuđen njen muž Zoran Marjanović.

Leave a Reply