HAOS U STARTU EMISIJE! IVAN RASKRINKAO ANU ĆURČIĆ: Ona pokušala da se opravda, ALI POSTOJE PORUKE (VIDEO)

Haos u startu!

U večerašnjem izdanju emisije “Narod pita” voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića.

-Meni je mzak kaša, a motorika dobro – rekla je Zorica.
-Zbog čega ti je mozak kaša? – pitao je Darko
-Ne mogu da spavam. Džukela ne silazi s mene ko dijete s trešnje – rekla je Zorica.
-Odmah do tebe Ana Ćurčić. kako si, ima li treme? – pitao je Darko

-Nema, tu nam je Marinković i sve je lako – rekla je Ana.
-Često zna da postane neprijatno kad gledaoci iznesu svoj stav, tu si da čuješ i kritike i pohvale – rekao je Darko.
-Drugačije je kad zadrugari udaraju, a drugačije kad narod pita – rekla je Ana.
-Ivane ima li straha, ovo je tvoja prva emisija Narod pita – rekao je Darko.

-Stvarno je preveliko interesovanje za ovu emisiju, dobio sam milijardu poruka. Ja sam realan. Dobio sam 97 posto poruka i sugestija da raskrinkam Zoricu i Anu večeras i da konačno narod to vidi. Nisam pripremljen, ali uzbuđen jesam. Zadruga nije završena, mi smo obavezni da gostujemo u ovim emisijama i mislim da su stvari mnogo jasnije. Spreman sam da odgovorim na sva pitanja i istrpim svaku kritiku – rekao je Ivan.

-Ja sam se uplašila, nije mi dobro – rekla je Zorica.

-Zorice ono što sam ti oećao, čuo sam se sa prijateljem iz SInđelića i slagala si sve što si rekla da si u talu za restoran – rekao je Ivan.

-Nisi valjda povjerovao – rekla je Zorica.

-To vam je Zorica. Ona je rekla da je potpisala ugovor i dala kaparu da uđe u tal, čuo sam se sa njim, a restoran je izdat na deset godina. To je samo jedna laž – rekao je Ivan.

-Reče prepušten Marinković. On je loš, pokvaren čovjek i neko ko je radio sve zbog rijalitija bez trunke saosjećajnosti. Ti si preloš čovek i onako si kako bih te doživela, nazivao si me folirantom, a težak si mediokritet – rekla je Ana.

-Ja o Ani Ćurčić ne mogu da kažem da imam loše mišljenje, okarakterisao sam je kao lošeg čovjeka na osnovu svega onoga u šta sam sumnjao i obistinilo se za ovih sedam dana – rekao je Ivan.

-Ivan je za Pink.rs rekao da mu je žao što nije bio duplo suroviji kad si ti u pitanju i da je dosta stvari o tvom životu saznao, rekao je da si običan izmet koji je spreman ušao u rijaliti – prepričao je Darko.

-Šta to znači? – pitala je Ana

-Sve vezano za Zvezdana je apsolutna laž. Ana je uvijek tražila da osudimo Zvezdanovo ponašanje i ponoviću da apsolutno osuđujem njegovo ponašanje prema Ani, ali ja ne vidim tu ništa strašno, ali osuđujem kako se on ponašao prema njoj u Zadruzi, a kako se ponašao napolju en znam: Anino ponašanje apsolutno osuđujem – rekao je Ivan.

-Možeš li da me saslušaš? Kako ti znaš da je sve što sam ja iznijela laž? – pitala je Ana

-Ovako, prvo ću ti reći stvar u koju sam tamo bio uvjeren pa sam se i uvjerio a to je pod broj jedan da nisi žena koja je ušla kao ostavljena, nije te prevario sa Anđelom već jer je bio u šemi sa Aleksandrom – rekao je Ivan.

-Ja nisam bila spremna da mi fanatizam stiže jer sam se oglasila za Zvezdana. Morala sam da ga ostavim jer su fanovi bili očajni, fanatici – rekla je Ana.

-Ali ti si ušla kao ostavljena žena. Tvoj ulazak nikad neću zaboraviti, tvoj ulazak je bio da si najjača žena na svijetu, žena lavica, ponižena i prevarena žena, a nakon toga sve se mijenja. Imaš 28 lajvova i svi su kontradiktorni, tvoja kuma isto. Objavljivala si i dopisivala si se sa ljudima iz rijalitija, rekla si da si ga napolju ostavila zbog kombinacije koju je već imao sa Aleksandrom – rekao je Ivan.

-On je sa Aleksandrom bio u oktobru, a ja sam ušla u februaru kad me je već ostavio. Muvali su se, flertovali su i imam sve prepiske. Mene nećete praviti igračem rijalitija, preko glave si mi – rekla je Ana.

-Zašto si preskočila Aleksandru i zašto ti je prva rečenica bila onakva, ona je bila favorit pa si pokušala da joj se prikloniš – počeo je Ivan.

-Aleksandra bi bila sa Zvezdanom da nije bila na operaciji – rekla je Ana.

-ALi zašto je tebi ANđela bila kriva? Provbitno ti je kriva bila Aleksandra – rekao je Ivan

-Ja sam je zaštitila, a mogla sam da kažem da se muvala sa Zvezdanom – rekla je Ana.

-Postoje tvoje prepiske u kojima piše da Anđela nije bitna, da je fokus Aleksandra – rekao je Ivan.

Detaljnije u nastavku teksta.

Leave a Reply