DANAS MERKUR IZLAZI IZ SVOG RETROGRADNOG HODA: Napokon ćemo prodisati punim plućima, evo kome će konačno da krene na bolje

Ako ste posljednjih nedjelja imali utisak da ne ide sve po planu ili da stalno zapinjete, od 15. maja će to početi da se mijenja. Merkur u Biku kreće unapred sa 5′ stepena, a samo dan kasnije Jupiter ulazi u znak Bika.

Kada krene direktno, možete konačno osjetiti da otpuštate ono što više nije vaša obaveza da nosite. A kada Merkur napusti period nakon sjenke 1. juna, možda ćete se osjećati spremnim da prihvatite čistu energiju dok se budete pripremali da Merkur uđe u Blizance 11. juna, gdje će vas osvojiti sjajem i inspiracijom.

ŠTA TO ZNAČI ZA SVE NAS?

Raspetljava se jedan gordijev čvorov.

Imaćemo jasniju viziju kuda i kako dalje.

U susret dolazi informacija koja nam je potrebna.

Odvija se razgovor na koji smo čekali.

Okolnosti deluje pouzdanije i daju nam veći osećaj sigurnosti.

Budući da će na dan njegovog direktnog kretanja biti u pozitivnom aspektu sa Saturnom i samo šest stepena udaljen od Jupitera, u prilici ste da nešto pokrenete unaprijed. Taj iskorak možete da osjetite i unutar sebe, što će se i manifestovati u vašem životu.

Nakon što Merkur dođe na stepen sa kog je krenuo retrogradno, a to će biti 1. juna počeće da se odvija ono čemu ste težili u bliskoj prošlosti.

Leave a Reply