DJEČAK P0GINUO HEROJSKI! KADA JE ČUO PUCNJE, BACIO SE PREKO STARIJEG BRATA: Shvatio je o čemu se radi, srušio se pored spomenika

Uroš B. (21), koji je u okolini Mladenovca usmrtio 8 i ranio 14 ljudi, uhapšen je jutros poslije 9 sati opsežne potrage za njim u okolini Kragujevca, a on je svoj krvavi pohod započeo u mjestu Dubona, a stigao je i do Malog Orašja.

U Malom Orašju ubio je pet osoba, uzrasta od 15 do 25 godina.

Kako za Kurir kažu mještani Orašja jedan dječak koji je nastradao u rafalnoj paljbi pomahnitalog Uroša bacio se hrabro preko svog starijeg brata koji je bio pored njega.

– Dječak je, iako tako mali, shvatio o čemu se radi i bez razmišljanja u trenutku se bacio na pištolj i primio metak umjesto brata. Samo se srušio na pod kod spomenika – kaže jedan sagovornik i mještanin sela za Kurir.

Podsjetimo, pucao je na tri lokacije – u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin i sijao smrt iz automatskog oružja ubijajući nedužne ljude. Ranjeni koji su dovezeni u Urgentni u stabilnom su stanju poslije ukazane ljekarske pomoći.

Ovaj masakr desio se samo dan nakon masakra u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu gdje je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

Kurir.rs – B.T.

Leave a Reply