NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 30. oktobra

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a ulazimo u sezonu Škorpije, što će donijeti i promjene na finansijskom planu

Sunce i Venera u Škorpiji donose finansijske promjene pojedinim horoskopskim znacima. Kako se bližimo periodu u kojem će Mars krenuti retrogradnim hodom, astrolozi upozoravaju da pazimo kako raspolažemo sa novcem.

U nedelji koja je pred nama novac će imati Škorpije, Vage, Ovnovi i Rakovi.

ŠKORPIJA
Sunce i Venera u vašem znaku donose vam odličnu nedelju za zaradu. Kako Venera obasjava vaš znak pripremite se za poklone. Neko će se potruditi da vas daruje sa vrijednim poklonom.

VAGA
Puno planeta u drugom polju ukazuje da će se novac lijepiti za vas u narednom periodu. Stižu pare sa više strana i to će vas obradovati. Za vas “nema zime” kada je novac u pitanju. Uspećete da dogovorite odličan posao do kraja nedelje.

OVAN
Puno planeta u osmom polju donosi vam dobre vijesti u vezi sa nasljedstvom. To je ujedno prilika da dobijete sponzorstvo za neki važan projekat. Isto tako možete lako da naslijedite neke pare.

RAK 
Sunce u Škorpiji donosi vam nove mogućnosti za zaradu i to na osnovu nekog kreativnog rada. To može da bude nešto što vam je dosad bio hobi ili jednostavno da dobijete novac za zanimljiv projekat. Ujedno, planete u petom govore da treba da igrate igre na sreću.

Leave a Reply