CECINA REAKCIJA NA TRUDNOĆU NJENE KĆERKE: Evo šta joj je rekla na telefon

Da se čovjek istopi!

Kao bomba odjeknula je danas vijest da se pjevačica i lijepa kći Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović nalazi u drugom stanju.

Anastasija se već neko vrijeme nalazi u Španiji, gdje uživa sa svojim dečkom.

Koliko se vole i koliko je ova veza ozbiljna, govori činjenica da će se Nemanja Gudelj i Anastasija za nekoliko mjeseci ostvariti u ulozi roditelja. A sada su mediji došli do saznanja kako je izgledao razgovor buduće mame i Cece.

S obzirom da je Anastasija u četvrtom mjesecu trudnoće i čeka bebu sa pomenutim fudbalerom i dečkom Gudeljom, Ceca se u telefonskom razgovoru raspitivala o tome kako se njena ćerka osjeća.

– Nemaš više mučnine? – upitala je Ceca Anastasiju.

– Nemam sad me već prestalo, sad mi je lagano. Kao da uopšte nisam ni trudna – odgovorila je Ražnatovićeva.

– Nakon divnih vijesti da je u našu kuću došao Krstan, uslijedila je još jedna prelijepa vijest i još jedna trudnoća i još jedna beba kojoj se radujemo – rekla je baka Ceca.

Ceci su Anastasija i Nemanja javili sretne vijesti i ona je zaplakala od sreće. Odmah je kupila kartu i otišla tamo da je posjeti i podijeli sa njom trenutke sreće. Posebno se oduševila kada je čula da će Tasa roditi djevojčicu – govori dobro obaviješten izvor za “Telegraf”.

Da Ceca sa nestrpljenjem očekuje rođenje unuke moglo se naslutiti i u njenoj izjavi koju je dala novinarima nakon što je dobila drugog unuka.

– Ja se nadam da ću i imati desetoro unučadi. Voljeli bismo da dobiju i djevojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje – rekla je Ceca.

Leave a Reply