MJESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2023. GODINE: Djevice i Bikovi treba da obrate pažnju na jednu stvar, a NJIMA dolazi VELIKI NOVAC

Saznajte šta vam mjesečni horoskop za maj 2023. godine donosi na poljima posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Posao

Mjesečni horoskop za maj 2023. godine upozorava Ovnove da pripaze na temperament. Vaša eksplozivna priroda može da izazove ozbiljne sukobe sa kolegama, i to bukvalno zbog sitnice. Neki “neprijatelji” će iskoristiti vašu lakovjernost i natjerati vas da donesete pogrešne odluke. Mogli biste da izgubite poziciju za koju ste vrijedno radili. Obavezno provjerite informacije prije nego što donesete odluke.

Ljubav

Ovaj mjesec će biti izuzetno strastven i turbulentan. Očekuje vas puno uzbuđenja i avantura, ali pripazite da situacija ne postane previše dramatična i da ne “pretjerate” u emocijama. Važno je da radite na komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje

Potrebni su vam fizička aktivnost i redovna vežba da biste podigli energiju. Pripazite na ishranu i unosite dovoljno vitamina i minerala.

BIK

Posao

Ovaj mjesec će biti prilično zahtevan kada je u pitanju posao. Nemojte da se iznenadite ako bude puno stresa i prepreka, ali nemojte da gubite nadu i motivaciju. Potrebno je da se fokusirate na ciljeve i da radite naporno kako biste postigli uspeh.

Ljubav

Maj će biti povoljan za ljubavne odnose. Moguće je da će se neke veze učvrstiti i postati stabilnije. Međutim, važno je da se radi na komunikaciji i povjerenju. Slobodni upoznaju “osobu svog života”.

Zdravlje

Pripazite na ishranu i unosite dovoljno vode kako biste održali telo hidriranim. Potrebno je da se fokusirate na mentalno zdravlje i da se bavite stvarima koje vam donose zadovoljstvo.

BLIZANCI

Posao

U maju će ti biti važno da se fokusirate na organizaciju i planiranje. Oslonite se na saradnike, veoma je važno da radite na unapređenju timskog duha. Očekuje vas i puno novih izazova, ali ćete ih uspješno savladati. Smiješi vam se dobitak!

Ljubav

Maj je u znaku strasti i uzbuđenja za vas. Međutim, pripazite da ova osjećanja ne postanu previše intenzivna, balans je jako važan u vezi. Komunikacija će biti ključna za uspješan odnos.

Zdravlje

Pripazite na mentalno zdravlje, neophodno vam je da radite ono što volite.

RAK

Posao

Imaćete mnogo posla ovog mjeseca i to ćete se “dobro oznojiti”. Moraćete da se suočite sa nekim izazovima i da se borite za svoje ideje i stavove. Nemojte da dozvolite da vas drugi obeshrabre. Ostanite pozitivni i vjerujte u sebe. Trud će se na kraju isplatiti.

Ljubav

Posvetite se partneru i potrudite se da razumijete šta mu je važno. Ako ste slobodni, ovaj mjesec je idealan za upoznavanje novih ljudi. Samo se opustite i budite svoji, a ljubav će pronaći put do vas.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu i unos tečnosti. Pronađite vrijeme za relaksaciju i meditaciju kako biste održali dobar balans u životu.

LAV

Posao

U maju će biti puno poslovnih mogućnosti za Lava. Iskoristite ovaj period da se bavite kreativnim projektima i da se povežete sa kolegama i saradnicima. Budite oprezni kada su u pitanju novi poslovni aranžmani. Pre nego što se obavežete na bilo šta, pažljivo provjerite sve detalje.

Ljubav

Ako ste u vezi, obradujte partnera nekim iznenađenjem ili romantičnom gestom. Ako ste slobodni, neće vam biti teško da privučete pažnju suprotnog pola. Međutim, nemojte da budete previše zahtevni i da očekujete da sve ide onako kako ste zamislili.

Zdravlje

Održavanje fizičke forme će vam pomoći da se osjećate bolje i da budete uspješniji u svim sferama života.

DJEVICA

Posao

Mjesečni horoskop za maj 2023. godine kaže da će Djevicama biti potrebna dodatna energija i motivacija da se fokusiraju na ciljeve. Potrudite se da se organizujete i da stvari držite pod kontrolom. Ako imate ideju za novi projekat, sada je vrijeme da ga pokrenete. Budite uporni i vjerujte u sebe.

Ljubav

Ovo je mjesec kada će Djevice morati da razmisle o svojim osjećanjima prema partneru. Ako imate bilo kakve sumnje, razgovar je neophodan. Ako ste slobodni, nemojte da se bojite da priđete osobi koja vam se sviđa.

Zdravlje

Trebalo bi da obratite pažnju na san. Pronađite način da se opustite i da se odmorite kada završite sa poslom.

VAGA

Posao

Mjesečni horoskop za maj 2023. godine kaže da će Vage imati mnogo poslovnih prilika. Međutim, neće sve ići glatko. Očekuju vas izazovi, moraćete da se borite za svoje ideje. Nemojte da vas nesigurnost spriječi da preuzmete inicijativu. Budite odlučni i pokažite svoje vještine. Na kraju će se trud isplatiti.

Ljubav

Vage se ojsećaju veoma romantično i strastveno. Ako ste u vezi, izjavite ljubav partneru. Ako ste slobodni, moguće je da ćete sresti nekoga ko će vas privući. Međutim, ne bi trebalo da previše brzo ulazite u veze.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, izbjegavajte nezdrave navike. Fizička aktivnost će vam pomoći da se osjećate bolje.

ŠKORPIJA

Posao

U maju će biti dosta poslovnih izazova za Škorpije. Biće neophodno da se bolje organizujete. Ne dozvolite da vas ometaju spoljni faktori, budite uporni i “istjerajte svoje”. U ovom periodu je važno da pažljivo razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku vezano za finansije.

Ljubav

Ako ste u vezi, partneru smeta što ste tajnoviti, ne veruje vam. Slobodni bi mogli da upoznaju nekog ko će ih “na prvu” intelektualno privući. Pazite, nije “zlato sve što sija”. Nemojte da se zanosite i idealizujete tu osobu.

Zdravlje

Pronađite način da se opustite, napetost vam utiče na cijelo tijelo, mogući su bolovi u leđima.

STRIJELAC

Posao

Očekujte pozitivne vijesti u vezi sa novim poslom ili unapređenjem. Ali, računajte da ćete morati dobro da se pokažete. Od vas se očekuje da “radite kao mrav”, ali trud će vam se isplatiti. Posebno vodite računa da vam ne promaknu neke sitnice, dsetalji koji bi mogli da sruše sav vaš trud i rad u trenu.

Ljubav

Ako ste u vezi, posvetite pažnju partneru i pokažite mu koliko vam znači. Ako ste slobodni, moguće je da ćete sresti nekoga ko će vas privući na fizičkom nivou. Otvorite se za nove mogućnosti, ali nemojte da ulazite u veze prije nego što dobro razmislite.

Zdravlje

Mjesec je idealan da počnete da se bavite sportom, ako niste već do sada. Mogući bolovi u nogama.

JARAC

Posao

Ovog mjeseca očekujte dosta poslovnih prilika, ali nije isključeno i da će neko pokušati da vas “saplete” na poslu. Pokušajte da izbalansirate obaveze i komunikaciju sa kolegama, tako da nijedno ne “trpi”. Morate da budete mekši u odnosu sa drugima.

Ljubav

Velika ljubav između vas i partnera. Prosto se utrkujete da pokažete jedno drugom ko koga više voli. Slobodni Jarčevi razmišljaju da daju novu šansu bivšem partneru. Da li bi trebalo? Razmislite još jednom…

Zdravlje

Da li ste razmišljali o redovnom odlasku teretanu? Ako niste, sad je pravi trenutak. Suviše ste energični, potreban vam je ventil.

VODOLIJA

Posao

Velika je vjerovatnoća da ćete ovog meseca popraviti svoju poziciju na poslu. Očekujte unaprijeđenje ili drugo radno mjesto sa boljom platom. Imate veliku kreativnu energiju i sposobnost da razvijete nove ideje koje će vas izdvojiti od konkurencije. Sposobnost da se prilagodite različitim situacijama i fleksibilnost će vam doneti uspjeh.

Ljubav

Maj je u znaku romantike. Za zauzete Vodolije ovo je jedan od ljepših perioda u vezi. Nemojte da se iznenadite ako “padne” prosidba ili poziv za zajednički život. Ako ste slobodni, ovaj mesec je dobar za upoznavanje nekoga novog.

Zdravlje

Vaša energija će biti na vrhuncu ovog mjeseca. Fizička aktivnost i zdrava ishrana će biti ključni za održavanje zdravlja.

RIBE

Posao

Mjesečni horoskop za maj 2023. godine upozorava Ribe da će se možda osećati malo izgubljeno ili nesigurno. Kao da ćete izgubiti jasnu ideju šta je to što želite, koji su vam ciljevi u narednom periodu. Trgnite se, neophodno je da se fokusirate kako biste pregurali mjesec bez većih gubitaka.

Ljubav

Suočićete se sa problemima. Moguća su neslaganja sa partnerom, razmišljaćete o tome da napravite pauzu. Ako ste slobodni, osjećaćete se nesigurno u društvu drugih, imate manjak samopouzdanja koji vas blokira da se opustite i uživate u flertu.

Zdravlje

Ovog mjeseca biste mogli da imate poblema zbog masne hrane. Provjerite pritisak i holesterol.

Izvor: Mondo

Leave a Reply