SPREMITE SE ZA SRETAN SUDBINSKI SUSRET SUNCA I JUPITERA 11. APRILA: Ovo je jedan od najmagičnijih dana u godini. Na ovaj dan ZAŽELITE ŽELJU na ovaj način i ispuniće se do kraja GODINE

Ključna riječ “širenje” se odnosi na sva područja života, od odnosa do bogatstva. Ovo je odlično vrijeme za početak novih studija ili putovanja. Favoriziraju se novi odnosi, investicije ili početak novih projekata. Generalno, stvari koje započnete sada će se dugoročno ispostaviti kao pozitivne.

Brojite svoje sretne zvijezde jer 11. aprila 2023. imamo sudbinski susret Sunca i Jupitera, smatraju astrolozi. Tradicionalno u astrologiji, ovo je poznat kao sretan dan, ali na intuitivnoj razini postoji nešto dublje.

Iako je susret Jupitera sa Suncem lijep i pozitivan aspekt, on također radi na proširenju i isticanju područja naših života kojima je potrebna dodatna ljubav. Susret Jupitera sa Suncem također može razotkriti i povući zavjesu tamo gdje ne živimo u potpunosti svoj potencijal.

Jupiter se smatra sretnim planetom, ali više od toga, smatra se planetom ekspanzije. Može proširiti i istaknuti stvari koje su važne ili na koje trebamo obratiti pažnju. Sunce predstavlja srž onoga što jesmo, tako da kada se Jupiter i Sunce poravnaju, pomaže da proširimo dio sebe, pomaže nam da otvorimo nove darove i talente i pomaže nam da pokažemo put ili pravac kojim mogu ići naši životi.

Pomislite na Jupiter i Sunce koji se okupljaju kako bi proširili vaše biće i stvorili prostor i lakoću u vašem srcu i vašem životu. Ako se izazovi pojave, ova energija će nam pomoći da lakše iskoristimo pozitivnost, obilje i radost i olakšat će nam da sagledamo svjetliju stranu stvari.

Jupiter i Sunce otvaraju nove mogućnosti, iskoristite ih kao najljepše darove i stvorite vlastitu sreću.

Jupiter i Sunce se poravnavaju u Ovnu 2023. godine i borave u znaku Ovna, znaku povezanim s liderstvom, poduzetničkim pothvatima, novim početcima i povećanjem optimizma.

Ove teme mogu biti istaknute za nas ovog dana, te možemo primijetiti ekspanzivnu energiju Jupitera koja osvjetljava ove prilike.

Tranzit Sunca u konjunkciji s Jupiterom daje opći osjećaj blagostanja, sreće i optimizma. Sreća u ovom trenutku može se promatrati kao prilika za rast, osobni, profesionalni i emotivni.

Ovo trebate osjetiti kao poriv ili snažnu želju da učinite sve što možete i doživite sve u potpunosti. Baš kao što možete imati koristi od komplimenata, poklona ili novca, također ćete biti velikodušniji i živahniji.

Ključna riječ “širenje” se odnosi na sva područja života, od odnosa do bogatstva. Ovo je odlično vrijeme za početak novih studija ili putovanja.

Favoriziraju se novi odnosi, investicije ili početak novih projekata. Generalno, stvari koje započnete sada će se dugoročno ispostaviti kao pozitivne. Ono što je negativno i što trebate izbjeći su hvalisanje i pohvala.

ZAŽELITE ŽELJU NA VODI. RITUAL “VODA ISPUNJAVA ŽELJU 

Voda ima sposobnost prijenosa informacija, može se “naplatiti” za uspjeh i ostvarenje sna. Ovu činjenicu znanost je davno dokazala te su tim povodom snimljeni brojni filmovi i napisani znanstveni radovi. Razgovarajmo o tome kako ispravno ispuniti želje uz pomoć vode i koje metode postoje za to.

PRIJE SVEGA, SAZNAT ĆEMO KAKVU VODU MOŽEMO KORISTITI. 

KAKVA BI TREBALA BITI VODA?

Voda u pomoć ispunjenja želja mora biti čista. Voda iz slavine ili voda u bocama ovdje nije prikladna jer ima previše nečistoća i štetnih informacija. Najprikladnija je izvorska, otopljena ili sveta (Bogojavljenje) voda. U gradskom stanu teško je pronaći vodu s izvora. Stoga možete napraviti otopljenu vodu ili inzistirati vodu iz slavine na prirodnim mineralima (šungit ili silicij) jedan dan. Ispravno formuliramo želju Kako ispuniti njegu želju? Da biste to učinili, morate ga pravilno formulirati.

ŽELJA TREBA BITI JASNO PREDSTAVLJENA MENTALNO ILI ZAPISANA, ŠTO JE MOGUĆE DETALJNIJE.

Na primjer, ako je ovo san o novoj haljini, tada morate zamisliti njezinu svrhu, stil, boju i tako dalje. Da bi se želja ispunila čašom vode, ona mora biti predstavljena u potvrdnom obliku. Poželjevši želju, potrebno je uroniti u stanje koje u vama izaziva njezino ostvarenje, odnosno osjetiti puninu radosti.

Navedite snove kratko, u jasnom obliku, bez čestice “ne”. Bolje je sve zapisati na papir, tada će misao sna biti jasnija. Ne žudite za novcem, jer on je samo sredstvo za ostvarenje sna, a ne sam san. Snovi bi trebali biti ljubazni, pozitivni. Ispunjenje želje čašom vode ne bi trebalo škoditi vama i vama bliskim osobama.
sensa.mondo

Leave a Reply