Prepoznajete li pjevačicu sa slike? BILA JE U CENTRU SKANDALA ZBOG VEZE SA OŽENJENIM: Znate li o kome se radi

Mnoge poznati ličnosti dijele svoje uspomene iz djetinjstva, pa tako imamo priliku da vidimo kako su izgledali kao djeca. Svojim objavama iz prošlosti razneže pratioce na društvenim mrežama, dok sa druge strane, malo ko bi ih prepoznao. Sada je i pjevačica Ljupka Stević (36) odlučila da pokaže svoju fotografiju na kojoj je imala četiri, pet godina, a mnogi su se iznenadili kada su je vidjeli. Ona je tada izgledala skroz drugačije i malo sličnosti u odnosu na danas.
2827259-ljupkaa-ff
Podsjetimo, Ljupka je prethodne godine dospela na naslovne strane svih domaćih medija kada je zbog nevjerstva svog tadašnjeg partnera,oženjenog generala Dragiše Simića (51), demolirala njegove automobile. Snimci na kojima je pevačica lomila i lupala obišli su sve društvene mreže, a nakon toga je dobila prekršajnu prijavu i zabranu prilaska u trajnju od 30 dana.
297161-ljupka-stevic-emisija-exkluzivno-ls
Foto:printscreen Ljupka je teško podnijela raskid veze od 10 godina, ali je ubrzo odlučila da “stane na noge” i ponosno nastavi kroz život. Da se maksimalno posvetila sebi svedoče i brojne fotke sa putovanja, a one ljetnje i golišave zapalile su mreže.  

Leave a Reply