ZABOLILA JE GLAVA, A PAR SATI KASNIJE JE UMRLA: Posle 4 MJESECA otkriven UZROK SMRTI glumice (32), OVO ju je KOŠTALO ŽIVOTA

Glumica Charlby Dean umrla je u augustu ove godine, nakon “neočekivane iznenadne bolesti”, a uzrok njene smrti je tek sada otkriven. Detalje njene iznenadne bolesti i prerane smrti otkrio je njen brat Alex Jacobs On je za strane medije rekao da je glumica sa svojim vjerenikom Lukom Vokerom boravila u Njujorku, kada je počela da osjeća “neke manje simptome” zbog čega su ona i njen vjerenik otišli u Hitnu pomoć. Samo nekoliko sati kasnije umrla je. „Bukvalno sve se desilo istog dana: imala je glavobolju, otišla je na spavanje, probudila je dečka i zamolila ga da ide sa njom u bolnicu“, rekao je njen 21-godišnji brat. Mladić je rekao da je njegova sestra 2009. godine imala “veoma tešku saobraćajnu nesreću”, nakon čega je imala slomljena kičma i rebra, a morali su da joj odstrane i slezinu. “Uklonila je slezinu, što je važno u borbi protiv infekcija i to je možda imalo veze s onim što se dogodilo. To što nije imala slezinu moglo je doprinijeti tome da se nije mogla boriti protiv bolesti”, rekao je. Za magazin People, mrtvozornik iz New Yorka potvrdio je da je 32-godišnja glumica umrla od bakterijske sepse, koja je, kako kažu, “komplikacija uzrokovana uklanjanjem slezene”.
Umrla glumica Šarlbi Din, zvezda ovogodišnjeg dobitnika Zlatne palme
Sepsu od koje je Charlby umro izazvala je bakterija poznata kao Capnocytophaga, koja se, kako kažu, često nalazi u ustima ljudi, pasa i mačaka. Bakterija može ući u krvni sistem, što dovodi do infekcija u različitim dijelovima tijela, a najviše su ugrožene osobe sa oslabljenim imunološkim sistemom.

Leave a Reply