‘Suprug i ja smo se prošlog marta posvađali ‘

Suprug i ja smo se prošlog marta posvađali kao nikada do tad. U braku smo 11 godina, a prije toga smo tri godine bili u vezi na daljinu, tokom koje smo se toliko voljeli i jedno drugom toliko nedostajali, da je meni u jednom trenutku počelo stezanje u grudima, išla kod kardiologa, rađen mi je EKG, sve je bilo u redu. Prošle godine, nakon pomenute svađe i višečasovnog ćutanja, skuvala sam nam kafu i došla do njega. Sjedio je i u rukama držao papir sa …

…mojim tonovima srca sa tog EKG-pregleda, koji već 12 godina nosi u novčaniku. Samo smo se pogledali, on mene i onu kafu, ja njega i papir u njegovim rukama… kafa je ostala nepopijena, a ona se zove Mila i danas je napunila 3 mjeseca :)))

 

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, pronađen je mrtav na ulici u Tel Avivu u Izraelu. Prije 14 godina njihovu porodicu je zadesila velika tragedija, kada su izgubili sina Miloša.

Pokojna Marina Tucaković svojevremeno je ispičala da je jednu pjesmu posvetila svom pokojnom sinu Milošu

Pjesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu, kada sam izgubila sina! Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić – ispričala je Marina.

Leave a Reply